For GT bliver pacecar ved CHGP
For GT bliver pacecar ved CHGP© bilmagasinet.dk

Race i Københavns gader

Jeg skal ikke bare SE på race i Parken

28. juli 2009 af Mikkel Thomsager

Jeg er tilbage på arbejde efter tre ugers ferie, og det er godt, også fordi der ligger et par rigtig spændende opgaver lige for.

Vi er lige ved at læge sidste hånd på det næste Bil Magasinet (BM216), og det ser - igen - rigtig godt ud. Mange læsere var efter os med alle de elbiler vi havde med i BM214. Det har vi rådet bod på med BM215, som ligger i kioskerne nu (det med den gule Ferrari på forsiden), men det bliver endnu bedre i det kommende nummer.

Den kommende weekend ligger Fælledparken asfalt til Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP), og det glæder jeg mig utrolig meget til. Også fordi jeg ikke bare skal se det. Jeg skal kommentere det.

Sammen med ekspert i klassiske biler Niels Jonassen, skal jeg kommentere løb og arrangementer i højttaleranlægget ved CHGP både lørdag og søndag. I sig selv er CHGP et fantastisk arrangement, så at sidder med mikrofonen i hånden på den bedste udsigtplads overhovedet - det er fremragende.

Jeg håber vi mødes.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...