Tata Nano
Tata Nano© bilmagasinet.dk

P3 Kl. 6.48

Jeg var i P3 til morgen. Det var godt nok tidligt

23. marts 2009 af Mikkel Thomsager

I dag bliver Indiens nye folkebil, Tata Nano, lanceret på hjemmmarkedet. P3-koblet Julie Bundgaard, Henrik Poulsen og Kanonkongen tog begivenheden op til morgen og inviteterede mig i studiet for at fortælle om den. Det var direkte kl. 6.48.

Det var godt nok tidligt, og så på en mandag morgen. Til gengæld er der ingen trafik, på den tid af døgnet. Uanset, så er jeg ikke svær at lokke, når det gælder radio. Jeg elsker at lave radio, og det var igen super sjovt.

Håber det lød ok, også fordi jeg tilsyneladende stadig er i P3-alderen, til forskel fra Morgen TV-alderen. Efter syv år er jeg nemlig blevet vejet og fundet for gammel til at være ekspert i Go Morgen Danmark på TV2.

Den tjans har Carsten Nymann overtaget. Han havde faktisk debut i onsdags, hvor han fortalte om biludstillingen i Genève, og det gjorde han rigtig godt.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...