Nyt kamera
Nyt kamera© bilmagasinet.dk

Nye kanoner til billederne

Vi købte nyt kamera mandag

18. maj 2010 af Mikkel Thomsager


Når billederne skal være gode, skal udstyret være i orden. Mandag investerede vi i en ny kanon, et Canon 1D Mark IV, som primært bruges af Carsten Nymann.

Carsten havde den gamle Canon 1D Mark II, men dels var den slidt, dels synes vi, at den tegnede dårligere og dårligere specielt med et af objektiverne. Så mandag slog vi til, og købte afløseren Canon 1D Mark IV. Vi håber det kan ses på billeder i de kommende magasiner.

Til gengæld må du ikke dømme os på billedet til denne artikel, som er taget med mit nye Olympus Mju Tough-6020. Det købte jeg efter (igen) at have sendt et objektiv til reparation.

Det lille undervands søgerkamera kan ikke gøre det ud for et spejlrefleks, men jeg tænkte bare, at det var fint at have i lommen til et hurtigt snapshot. Det er det også, men kvaliteten er ikke til tryk, kun til net - desværre.

Søren Juul, griner af både Carsten og jeg. Han sværger til Nikon, skyder alt med sit Nikon D3 og fatter ikke, at jeg kan nøjes med mindre og at Carsten holder sig til Canon.

Jeg tror ikke, jeg arver Carstens gamle hus. Jeg bruger normalt et Canon 5D, der også lave fine billeder, og så vejer det en del mindre. Men skal jeg været helt ærlig, så har jeg det bedst med den Nikon D300, som primært bruges af Steen Bachmann og Mathias Brandt

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...