Når man rammer den til et 12-tal

Bil Magasinet #1901, der kom på gaden torsdag, er et af den slags magasiner, hvor det hele falder rigtigt

15. december 2018
Bil Magasinet 1901 2019 Forside BMW
© Bil Magasinet

Det er en dejlig fornemmelse, når magasinet, man har arbejdet på i en måned, dukker op på redaktionen, men nogle gange er det en bedre fornemmelse, end andre. 

Det er tilfældet med BM1901, som kom på gaden torsdag.

Principielt skulle det seneste magasin, vi har sendt på gaden, altid gerne være det bedste, vi nogensinde har produceret. Det lykkes for det meste, synes jeg, men ikke altid. Med #1901 er jeg dog ikke i tvivl. Det er til et 12-tal.

Og det er ikke fordi, jeg selv har skrevet en masse i magasinet. Faktisk har jeg kun en enkelt test. Men både mikset, fotos, layout og historier går op i den der enhed, som ligger højere end sidste måned.

Det er så fedt.

Klassikere med V12-motorer. Historien om den første dansker, der har fået en Singer Porsche, historien om det nye bilmærke Lynk & Co. En god stortest med udgangspunkt i den nye Peugeot 508, og meget mere. Alt samme klædt på i flotte fotos, og skarpt layout.

Har du ikke fået magasinet, så glæd dig.

Det kan købes hos din lokale bladpusher nu. Hvis du i fremtiden vil være helt sikker på, ikke at gå glip af Bil Magasinet, så tegn et abonnement - det kan du gøre lige her 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...