Ferrari 360 Spider bilpleje, lakkonservering, Lars Oxholm Jensen Carcarebyoxholm
© A. Hansen

Mikkel's Ferrari har fået den helt store tur, og er næsten nyere end ny

Chefredaktørens Ferrari har været på kurophold i det jyske, og nu lover den at dukke op i genfødt version til Supercar Sunday hos MyGarage i Vejle på søndag. Kom og se forskellen

2. maj 2018 af Mikkel Thomsager

På søndag holder Bil Magasinet den første Supercar Søndag i 2018. Det bliver hos My Garage i Vejle fra 11.00 til 13.00, og det bliver en helt speciel dag for mig. 

Ikke bare bliver det en fed formiddag sammen med dig - hvis du kommer - og andre bilglade. Det bliver også dagen, hvor jeg får min Ferrari 360 Spider tilbage.

Den har stået hengemt sikkert i stabil temperatur og luftfugtighed hele vinteren. For en måned siden blev den kørt til Horsens, hvor Lars Oxholm Jensen lovede at tage sig kærligt af den.

Det gælder lakken, som Lars har givet en ordentlig tur, inklusive den lille bule, jeg aldrig har fået repareret, og den skramme og en ridse på venstre bagskærm, jeg selv lavede sidste år.

Søndag står den helt færdig hos My Garage, med en lak der er nyere end ny. Så skal den bare have plader på. Det bliver en fantastisk søndag.

Kig forbi. Det er gratis, uanset om du kommer med en superbil - så giver MyGarage en kop kaffe - eller du bare kommer for at se på.

Se forskellen på lakken før og efter behandling i den lille video fra Lars herunder.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.