Rolls-Royce Silver Spirit 1987 lydartikel
© Bil Magasinet

Lydartikel: Køb en Rolls-Royce til 50.000 kr.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. En Rolls til 50.000 kr. Mikkel Thomsager bliver fristet og rejser til England for at se, hvad du egentlig får for 50.000 kr. Lyt med hér

7. december 2018 af Mikkel Thomsager

Har du læst artiklen om, hvordan du bliver ejer af en Rolls-Royce Silver Spirit fra 1987 fra 50.000 kr. fra Bil Magasinet #1812? Hvis ikke, kan du lytte til den lige nu. Klik på linket herover. Hvis du har, så giv dig selv endnu en oplevelse ved at lytte til den.

Artiklen "Herrevogn for 50.000 kr." er en klassiker-artikel i det nummer af Bil Magasinet, som er på gaden nu (BM#1812), og den er nu lagt op som lydartikler, sammen med premiere artiklen om den nye Toyota Supra, som vi lagde op i sidste uge.

Klassikerhistorien om Rolls-Royce Silver Spirit fra 1987, skrevet og oplæst af Mikkel Thomsager, og nyhedsartiklen om Toyota Supra, skrevet af Frederik T. Frey og oplæst af Mikkel Thomsager. begge kan du også lytte til via iTunes.

Det er gratis at lytte til artiklerne, fordi de er sponserede. De to første lydartikler er sponserede af vores egen udgivelse "Bil-Revyen 2019".

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Det må man så gøre, når man får magasinet i hånden. Prøv det, og lad os gerne vide, hvad du synes. Bliver det en succes, er vi klar på at udvide konceptet.

Undertegnede Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op. I mellemtiden kan du så lytte til i første omgang to lydartikler som supplement til de hidtidige podcast. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...