© bilmagasinet.dk

Laber ny indendørs gokartbane i Herlev

Power Racing, der kører med elkarts, er flyttet fra Østerbro til Herlev

3. oktober 2013 af Mikkel Thomsager

Power Racing er en indendørs gokart bane i København, som kun kører med elkarts. Hidtil har banen holdt til på Østerbro i København, men nu er den flyttet til større lokaliteter i Herlev.

Banen i byen lå godt, men var kort og smal. Den nye bane er nærmest perfekt: 300 meter, god bredde med plads til overhaling hele vejen rundt, masser af gode svingkombinationer, og den kan køres begge veje.

Jeg fik lov at køre den onsdag aften, og det er ikke sidste gang.

Faciliteterne er endnu knap færdige, men de bliver mindst lige så flotte som på Østerbro, og underlaget her er helt nyanlagt totalt plan og jævn asfalt.

Har du ikke kørt elkart før, skal du vænne dig til lyden, som ikke er der. Trækkraften er til gengæld mindst lige så god, med et plus ved start og lav hastighed, hvor el-motoren jo virker hurtigere end en forbrændingsmotor. Fordelene er, at anlægget kan holdes rent, og så har kartene bakgear, så kører du i barrieren, kan du selv bakke ud.

Jeg ku' jo godt have taget et Go Pro kamera, men det glemte jeg naturligvis, så videoen er optaget med min håndholdte Canon EOS D650, beklager

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...