Regnen var stoppet, men banen var våd. Det var sjovt
Regnen var stoppet, men banen var våd. Det var sjovt© bilmagasinet.dk

Jeg vandt - sagde min søn

Var på fed gokartbane i Vandel søndag

6. oktober 2010 af Mikkel Thomsager

Jeg fik sorteret billederne i dag, men det var i søndags, at jeg var til et fantastisk gokart-arrangement på den nye gokartbane ved den gamle flyvestation i Vandel. En helt nybygget udendørsbane, som er super fed. Kun en enkelt langside, men mange forskellige og lækre svingkombinationer.

Det var netop stoppet med at regne, da vi gik i gang, så banen var glat, og det var utrolig sjovt og udfordrende, at holde karten på banen. Jeg har aldrig driftet så meget i en gokart før.

Vi kørte en time på hold af to med flyvende kørerskift. Jeg kørte sammen med min søn Mads på 15. Vi blev nr. tre ud af 15, og han påstår, at det var hans skyld, fordi han kørte hurtigste omgangstid. Men det tror da fa'en, når banen blev mere og mere tør, vinden blæste i hans retning, han vejer 22,5 kg og han havde en mere aerodynamisk køredragt! Så skal han jo være hurtigst.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...