Få Bil Magasinet lige i øret som lydartikel

Vi prøver noget nyt: Med Bil Magasinet #1812 kan du lytte til dele af Bil Magasinet som lydartikler.

5. december 2018 af Mikkel Thomsager
Bil Magasinet 1812 Toyota Supra 2019 kamouflage
© Bil Magasinet

Hvad er mere nærliggende, end at lytte til Bil Magasinet, når du sidder i din bil. 

Det kan du nu med i hvert fald to artikler fra det nummer af Bil Magasinet, som er på gaden nu (BM#1812).

Undertegnede, Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op.

I mellemtiden kan du så lytte til i første omgang to lydartikler som supplement til de hidtidige podcast. Har du læst artiklerne, kan du genopleve dem. Har du ikke læst dem, får du ekstra underholdning ud af magasinet på denne måde.

De to udvalgte artikler fra dette nummer er klassikerhistorien om Rolls-Royce Silver Spirit fra 1987, skrevet og oplæst af Mikkel Thomsager, og nyhedsartiklen om Toyota Supra, skrevet af Frederik T. Frey og oplæst af Mikkel Thomsager. Den sidste kan du lytte til via linket herunder, eller via iTunes.

Det er gratis at lytte til artiklerne, fordi de er sponserede. De to første lydartikler er sponserede af vores egen udgivelse "Bil-Revyen 2019".

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Det må du så gøre, når du kommer hjem, eller inden du tager afsted. 

Prøv det, og lad os gerne vide, hvad du synes. Bliver det en succes, er vi klar på at udvide konceptet.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...