© bilmagasinet.dk

Et spørgsmål om stil

Uge 20/13 Kia Pro Ceed 1.6 CRDI Premium Plus TBA

21. maj 2013 af Mikkel Thomsager

Har en Kia ProCeed stil?

Det er afgørende for, for ellers er det en upraktisk hatchback , der mangler to døre. Den er ganske vist billigere end 5-dørs versionen men ikke nok til, at du vil hoppe på den, hvis ikke den giver noget andet - som stil.

Jeg kan ikke bestemme mig, hvorfor den endelige afgørelse er udsat med en "TBA" (To Be Annonunced), eller til du har hjulpet mig til en afgørelse.

Bag rattet føler jeg, at jeg sidder i en mere speciel bil, end den 5-dørs, men det upræcise styretøj kan ikke leve op til de dynamiske former, og med de små motorer kniber det også for motorrummet, med at bakke op om den sportsfornemmelse, som karrosseriet dramatiske linjer gerne vil give dig. 

Lad mig høre, hvad du synes

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...