Bil Magasinet til research-frokost. Fra venstre er det videojournalist Claus Møller, redaktionschef Carsten Nymann, freelancer Thomas Wulff, motorjournalist Søren Juul, redaktionschef Steen Bachmann, kea account manager Nicki Nielsen, rookie Mathias Br...
Bil Magasinet til research-frokost. Fra venstre er det videojournalist Claus Møller, redaktionschef Carsten Nymann, freelancer Thomas Wulff, motorjournalist Søren Juul, redaktionschef Steen Bachmann, kea account manager Nicki Nielsen, rookie Mathias Br...© bilmagasinet.dk

Et seriøst stykke drukarbejde

Mandag var Bil Magasinet på restaurant - i embeds medfør

7. februar 2012 af Mikkel Thomsager

Hvor fuld er du? Det kan være rart at vide. Mandag var Bil Magasinets redaktion med venner på restaurant for at undersøge sagen nærmere.

Det var naturligvis ikke for sjov. Det var et stykke seriøs og grundig research til en historie, der er tiltænkt et senere nummer.

Helt præcist drak vi alle tre gange to cl snaps, én liter fadøl og en flaske øl (33 cl) i forbindelse med en frokost på Café Petersborg på Østerbro i København.

Derefter blev vi grundigt målt og vejet, og jeg må med skam melde, at jeg var den absolut mest berusede ved bordet, mens flere kolleger ikke havde passeret den nok så interessante grænse på 0,5 promille alcohol.

Ingen af os følte os dog i stand til at styre bil efter arbejdet, og det var der heller ingen af os, der gjorde.

Glæd dig til artiklen. Den bliver ganske interessant.

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...