Fra venstre Mikkel Thomsager, Anders Breinholt og Ulrik Aarhus

En rigtig god pause

Bilradio på Radio24syv har kørt i et år, og mandag er Anders Breinholt en særdeles underholdende gæst. Derefter holder programmet pause

12. april 2015 af Mikkel Thomsager

Mandag aften kl. 20.00 kan du lytte til Bilradio på Radio24syv. Det er program nr. 71, og det er med Anders Breinholt. Misser du det, så lyt til det her.

Fra starten har Bilradio været et engageret fritidsprojekt for vært Ulrik Aarhus og jeg, som ofte har optaget programmerne efter kl. 20 for at få det passet ind i en travl hverdag.

Men programmerne har været af alt andet end fritidsstandard. Når jeg ser tilbage på især programmerne fra sommeren 2014 og til nu, er der mange, som jeg er utrolig stolt af. Det er virkelig hørværdig radio for bilentusiaster. Det seneste program med Anders Breinholt er bestemt ikke det ringeste.

Standupperen Thomas Hartmann har medvirket flere gange. Han er utroligt vidende om biler i almindelighed og japanske sportsvogne i særdeleshed, og han er selv indehaver af adskiliige Mazda RX-7 og flere andre biler.

Programmet med musikeren Allan Olsen havde jeg selv glædet mig til. Jeg er fan. Desværre var jeg til biludstilling i Genéve, da Allan var i studiet. Men han blev præcis så interessant at lytte til, som jeg havde håbet, og jeg medvirkede over mobiltelefon.

Vejrvært Peter Tannev er er ikke bare god til vejr, han er en underholdende fortæller, og hans bil-CV er stort og forsekelligartet. Programmet blev virkelig godt.

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim er en erfaren og dygtig racerkører med flere titler på køredragten. Bag den præstation gemmer sig en stor viden om og interesse for biler. Programmet blev åbenhjertigt og ægte.

TV-vært Felix Schmidt er kendt som Mercedes-entusiast, men med et dejligt distanceret forhold til sin egen begejstring. Felix fortæller åbenhjertigt om sine biler her iblandt både nye og gamle Mercedes-modeller.

Entertainer og sanger Anette Heick er altid klar med en skarp mening om samfundsspørgsmål, men hun er også en stor bilentusiast. Programmet med hende blev en præcis kombination af de interesser.

Det er ikke svært at forestille sig et underholdende radioprogram med komikeren Jacob Haugaard, og det blev præcis så underholdende, som du kan forestille dig. 

Det samme er tilfældet med P3 vært Henrik Milling, tidligere P3 vært Le Gammeltoft, entertainer Mads Christensen, Finansminister Bjarne Corydon og mange flere. Find alle programmerne på Radio24syv, hvor du kan hente dem som podcast eller lytte til dem direkte som streaming.

Nu holder Ulrik og jeg pause. Vi har planlagt at vende tilbage efter sommerferien. Vi håber du er med os til den tid - igen.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...