© bilmagasinet.dk

Dobbelt op af det go'e

Bil Magasinet nr. 248 i hånden

11. april 2012 af Mikkel Thomsager

Ahhhhh..... Jeg har lige får BM248 i hånden. Der er altid en god fornemmelse. Uanset hvad jeg laver, synker jeg hen i en halv times fedhed og nyder det færdige produkt. Det er den bedste halve time hver måned.

Denne måned blev det til lidt mere end en halv time:

Du har sikkert dine egne farvoritter i Bil Magasinet; artikler du bladrer hen til med det samme. Det, jeg glæder mig mest til hver måned, er stortesten. I denne måned er der hele to af dem. Jeg har lavet den ene sammen med Mathias Brandt. Søren Juul har lavet den anden sammen med Thomas Brixen.

Det er min stortest, der er på forsiden. Det er den, hvor BMW 3-serie er til gruppe-eksamen med Mercedes C350, Audi A4 3,0 TFSi og Volvo S60 T6. Det var en fantastisk test at lave, og resultatet var overraskende. Ikke at BMW vandt, for det havde du vel også ventet, men at den faktisk var ved at smide det hele væk. Læs hvordan fra på næste torsdag den 19.

Men Søren Juuls stortest med Honda Civic er næsten endnu mere interessant. Her er den nye (grimme) Civic sat op mod blandt andet Alfa Romeo Giulietta. Her er resultatet mindre indlysende. Jeg havde i hvert fald ikke gættet det, selv om jeg selv blev overrasket over den nye Civics evner (se det her).

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...