Pontiac Catalina Safari Wagon 1976, 400 V8, fuldt udstyret med beige indretning. 57.000 miles på klokken af én ejer i Oklahoma
Pontiac Catalina Safari Wagon 1976, 400 V8, fuldt udstyret med beige indretning. 57.000 miles på klokken af én ejer i Oklahoma© bilmagasinet.dk

Det amerikanske mareridt

Det sker hvert år, når sneen er væk og solen titter frem

9. april 2012 af Mikkel Thomsager

Jeg ved, at det går galt en dag: Hvert år, når sneen er væk, og solen begynder at skinne, finder jeg mig selv surfe på svenske sites, for at tabe hovedet til den ene US-kælk efter den anden. Jeg kan ikke la' vær.

Tag nu denne Pontiac Catalina '76! Den fylder mere end min have, speedometeret går til 160 km/t og den ville give mig mere bad standing i længere tid, end de to Fiat Multiplaer jeg havde i syv år. Men der er noget over den. Jo der er så! Der er noget over den.

Fik jeg sagt, at den står til hos en svensk forhandler til 69.000 svenske kr. (det svarer vist til ca. 10.000 danske). Tjek den selv ud her.

Ingen af bilerne er dog på lager. De hentes hjem fra USA på bestilling.

Det er vist godt påske snart er slut.

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...