BMW i8 Logo på asfalten i mærke 2018
© A. Hansen

Der er et billogo på asfalten

Flere og flere bilmærker tegner bilens logo med lys på asfalten, når du åbner sidedørene i mørke.

14. august 2018 af Mikkel Thomsager
BMW i8 Logo på asfalten i mærke 2018

Flere og flere biler får signaturlys i sidepejlene, som tegner et billede af et mærke eller et  modellogo på asfalten undet spejlet. 

Det virker hver gang. I hvert fald bliver alle, der ser det, imponerede på den der fnisende måde, som siger mig, at det er et modefænomen. Og mode har det som bekendt med at gå af mode.

Faktisk ærgrer jeg mig lidt over løsningen, for i stedet for at give mig lys, så jeg kan se, hvad der foregår, får jeg bare et logo på asfalten. Og det er jo ikke fordi, jeg ikke ved, hvilken bil, jeg er på vej ind i.

Opel har derimod anvendt løsningen på den inteligente måde. På Insignia Sport Tourer (stationcar) med fodbetjent elektrisk bagklap fortæller et skarpt lys på asfalten, præcis hvor man skal sparke, for at få sesam til at lukke sig op. 

Det ses både nat og dag, og fortæller mig præcist, hvor jeg skal sparke, så jeg slipper for at ligne en amputeret ballet-danser, hver gang jeg prøver at åbne bagklappen med benet. Det giver mening.

Opel Insignia 2017 logolys fra bagsmækken på asfalten.

I Opel Insignia Sport Tourer (stationcar), fortæller lys på asfalten, hvor du skal sparke, for at åbne bagsmækken.

© A. Hansen

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...