Corvette C6 2008 Ring Knutstorp
© Bil Magasinet

Den forbudte kærlighed

Jeg elsker Corvette og bliver forelsket hver gang, der kommer en ny. Men hver gang bliver det bremset af et tilbageblik

29. januar 2019 af Mikkel Thomsager
Corvette C6 2005 Ring Knutstorp

Corvette C6 på Ring Knutstorp i 2005, hvor jeg også havde fornøjelsen af at blive forelsket.

© Bil Magasinet


Det er lige sket igen: Jeg er blev forelsket i en Corvette. Jeg elsker Corvette, sådan helt fra starten af. Men jeg er lidt flov ved det.

Hver gang, der kommer en ny, bliver jeg nyforelsket - igen, men der sker det samme hver gang. I erkendelse af, at prisen for den nye, som jeg lige er faldet for, er utilgængelig for mig, begynder jeg at kigge efter de gamle modeller. Og så er det, at tandremme knækker.

De ser alle fede ud på billeder, men på nær nogle få versioner kommer de hurtigt til at se gamle ud, ikke mindst når man ser dem på gaden og især i kabinen. Og så kan jeg alligevel ikke se mig selv bag rattet.

Corvette Drivers Edition Jan Magnussen

Måske Jan's nye firmabil holder bedre? Fredag præsenterede Corvette en specialversion af Corvette i en særlig bemaling, som er tilegnet Jan Magnussen, som jo kører for Corvette Racing.

Versionen er en i Grand Sport, som er udstyret med en 6,2-liters V8 med 460 hestekræfter og skarpere køreegenskaber. Det er præcis den Corvette, man gerne vil have lige nu. I den særlige Jan Magnussen bemaling burde den være uimodståelig - for en Corvette-elsker.

Jeg er på. Den er vildt fed - både ud- og indvendig.

Men denne gang er det ikke fortidens Corvette, der ødelægger det hele. Det er Corvettes fremtid. For kan man kaste hele sin kærlighed på en Jan Magnussen Grand Sport, når man ved, at der kommer en ny centermotoriseret Corvette lige om lidt?

Corvette 2019 Jan Magnussen Edition

Corvette Jan Magnussen Edition i farven Arctic White med krystalrøde ’racing stripes’. De røde detaljer går igen i det sorte interiør, hvor man foruden de røde sikkerhedsseler og stiklinger også finder en metalplakette påført danskerens navn og et unikt nummer.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...