Chefredaktøren sat i sving: Min søster skulle have ny bil

Det kan være noget af en udfordring at finde ny bil til en forudsætningsløs analytiker. Ny bilguide hjælper på vej. Mikkel Thomsager fortæller her hvordan.

13. oktober 2016 af Mikkel Thomsager

Hvis du er fast læser af Bil Magasinet og bilmagasinet.dk, så er du sikkert en af dem, som de andre i familie ringer til, når de skal have ny bil. Og er du det, så ved du også, at når de ringer, har de altid gjort sig en masse tanker, og ofte har de allerede valgt en eller måske to biler, som de gerne vil have.

Sådan var det ikke, da min søster ringede. Hendes Skoda Octavia var død ved et uheld, der skulle en ny bil til, og hun startede med at ringe til sin bror, som burde vide et og andet om emnet.

En kort brainstorm affødte en længere liste med biler. Senere fulgte krav og ønsker, som løbende reducerede listen. Efter godt to uger og flere prøveture var der to tilbage, og hun valgte den, der gav mest for pengene.

Bilguiden gør det nemmere

Det var en god proces at finde en bil til min søster, men den kunne være blevet endnu bedre, hvis jeg havde haft adgang til det nye søgeværkstøj, som bilmagasinet.dk og Lets Auto nu har lanceret. 

Bilguiden hedder værktøjet, som grundlæggende er udviklet til bilsøgende med ingen eller få forudsætninger for at vælge ny bil. Efter at have indstillet de økonomiske begrænsning, der forholder sig til en månedlig betaling ved finansiering, er det muligt at vælge sig ind på et par praktisk emner, som reducerer antallet af biler, der løbende opregnes i en liste.

Bilguiden er ikke færdigudviklet. Den vil løbende bliver optimere og raffineret. Målet er at gøre den til det bedste værkstøj for folk, der har brug for en ny bil, men som ikke aner, hvad de skal gøre. Vi håber, det lykkes, selvom min søster naturligvis ikke havde brug for den.

Gå på opdagelse efter din nye bil her.

Måske er du interesseret i...