Bilentusiaster kan da køre på hvad som helst

I sidste uge dødsdømte flere elbils-entusiaster Bil Magasinet som et fossilt blad, der ikke tænker på fremtiden. Læs Mikkel Thomsagers svar på kritikken

6. november 2018 af Mikkel Thomsager

"Jeg synes, det er så dejligt med et hvil ca. midtvejs på turen tværs over Danmark, derfor tager jeg Storebæltsfærgen frem for broen. Så er man frisk til at køre igen, og man kan også få en kop kaffe!"

Hmm - nej, vel? Selv om man kunne sejle over Storebælt med bilfærge, så ville jeg aldrig gøre det, og jeg tvivler også på, at du ville. Derfor lyder det fjollet, når elbils-ejere forsøger at forklare, hvor fedt det er, at vente på, at bilen lader op, når man skal på længere ture.

Ikke desto mindre er det et argument, der dukker op, når de skal forklare, hvor enestående elbilen allerede er.

Den køber jeg ikke.

I sidste uge påpegede jeg, at det aktuelt er tosset at købe elbil, fordi afgiftssituationen for biltypen er tvivlsom lige nu (registreringsafgiften for elbiler er i skrivende stund ikke engang kendt for 2019).

Det fik flere læsere til at dødsdømme Bil Magasinet som et fossilt magasin – ikke mindst elbils-entusiaster, der forklarede, at det er dejligt at vente.

Jeg venter gerne, men ikke når jeg er undervejs. Og netop opladning og infrastruktur er to af elbilens udfordringer lige nu.

Bil Magasinet er, som navnet forklarer, et magasin om biler. Vi dyrker glæden og begejstringen ved alle biler, idet vi forholder os kritisk til hver enkelt bil, og objektivt til den aktuelle situation for dig som bilentusiast. I alle tilfælde med udgangspunkt i begejstring for emnet.

Det bliver vi ved med uanset om vi i fremtiden skal køre på benzin eller atomkraft. Det er din garanti for, at vi i mange år frem skriver om bilen, fordi du interesserer dig for den som begreb og som transportmiddel. Og vi gør det uanset drivmiddel, politik og særinteresser.

Simpelt motto - masser af arbejde

Vi håber du kan se pointen, uanset om du er bilist, elbilbegejstret eller bare bilentusiast.

Det lyder som et simpelt motto, der giver Bil Magasinet et hvil. Men det er alt andet end et hvil.

Bare de seneste tre år har privattransporten i Danmark undergået kæmpe forandringer. Den bliver kun større de kommende år. Vi opfatter det som vores opgave, at holde styr på forandringerne for dig, uanset om det gælder drivmiddel, politik eller særinteresser. 

Vi håber du følger med.

Giv Bil Magasinet i julegave

Vil du give en anden entusiast chancen, så giv et abonnement på Bil Magasinet i julegave. Det vil glæde alle typer bilentusiaster. Du bestemmer selv, om det skak være 5, 8 eller 12 måneders abonnement på Bil Magasinet. Læs mere om julegaven her

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.