© bilmagasinet.dk

Bilbilleder i radioen

Radio24syv/Bil Magasinet har lavet 13 programmer. Virker det?

5. juli 2013 af Mikkel Thomsager

I 13 uger har Ulrik Aarhus fra Radio 24syv og jeg lavet et bilprogram på Ulriks kanal. Du kan høre dem alle samme her, hvor du også kan hente dem som podcast

Umiddelbart lyder det ikke indlysende at biler, som jo er et meget visuelt emne, skulle virke på radio, men jeg har altid være vild med at lave radio, og jeg syens det virker. Ikke mindst sammnen med Ulrik, som jo er en lidelsesfælde ud i bilnørderiet.

Men hvad synes du?

Hver uge snakke Ulrik og jeg, om det der interesserede os med udgangspunkt i aktuelle begivenheder, gælder og biler. Jeg synes det virker, men synes du også det, eller er der noget, vi kan gøre bedre.

Jeg er gået på ferie, så jeg har masser af tid til at udtænke nye idéer - som man nu gør i ferier.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...