Befriende galimatias

Danmarks Hurtigste bil får rigtige danske til at rynke på næsen. Det er virkelig ærgerligt

6. juni 2015 af Mikkel Thomsager

Fredag aften blev hundredevis af dæk kørt i stykker, adskillige biler blev smadret og det hele foregik i en megabrændet på heden i Jylland.

Ovenstående kunne lyde som overarbejde for politistationen i Herning, men det er beskrivelsen af en stor og meget vellykket fest, som politiet sågar billiger. Det foregår nemlig ved Danmarks Hurtigste Bil arrangementet i Vandel, og det er efter min mening et fantastisk arrangement.

Det var i 1998, Bil Magasinet kørte Danmarks Hurtigste Bil første gang. Året efter indtog jeg speakerpladsen, og den har jeg klæbet mig til siden. Også i år, hvor hverken Bil Magasinet eller forlaget bag (Benjamin Media) har noget som helst med arrangementet at gøre. Det gør jeg fordi jeg synes det er sjovt, men nok så meget fordi arrangementet er et af de åndehuller, der gør vores stadig mere højmoralske samfund til at holde ud at være i.

Misforstå mig ret. Ingen ønsker ødelagte dæk, smadrede bil og udstyrlige brænderter, med mindre netop det er formålet og alt er indrettet til det, som det er tilfældet ved DHB.

Af samme grund kan man godt ærgre sig over politiets fremturen torsdag aften, det var sgu ikke særlig velvalgt, men der er faldet ro på nu, og fredag havde 10.000 glade bilentusiaster (på deres egen måde) årets fest med en gang bil galimatias, og det er en endnu større fest at overvære det hele.

Du kan nå det endnu. Kom og oplev bil galimatias på nært hold. Vi fester videre til søndag kl. 16.00

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...