Årets Biler 2017

Årets Biler 2017: Derfor er årbogen det bedste læsestof til ferien

Så er der en ny udgave af Årets Biler på gaden. 2017-udgaven af Bil Magasinets årbog er et håndfast bevis på, hvor alsidigt markedet for nye biler er i Danmark lige nu.

27. juni 2017 af Mikkel Thomsager


Jeg ved det... Du sidder netop nu og tjekker nettet, har fundet en artikel, der interesserer dig. Den åbner flere spørgsmål, som du omgående finder svar på ved at google eller gå direkte til det site, hvor du finder svaret.

Så hvad skal du med en oversigt i papir med limet ryg?

Det ved du i det øjeblik, du sidder med den i hånden – og sådan en udgivelse er Årets Biler 2017.

19. gang årbogen udkommer

Bil Magasinet har udgivet oversigten over nye biler "Årets Biler" siden 1998. Dengang var det vitterlig en uundværlig oversigt, som gav svar om effekt, bagagerumsstørrelse og over 100 andre tekniske data samt priser på alle nye biler til salg i Danmark - og lidt til.

Fra starten udkom den samtidig med søsterudgivelsen Bil-Revyen hvert år i november. Det virkede lidt tosset at udsende to udgivelser af næsten samme type samtidig. 

Det gjorde vi af historiske årsager, og fordi beskatningsregler gjorde, at mange danskere skiftede biler ud i december.

De regler er nu lavet om. Efter næsten 20 år har vi derfor besluttet at adskille de to udgivelser, så Årets Biler udkommer før sommerferien og Bil-Revyen udkommer i november.

Derfor har vi netop udgivet Årets Biler 2017, som giver dig chancen for, at få den opdaterede oversigt over nye biler i Danmark to gange om året. 

Få over- og indblik

Årets Biler 2017 ligner sig selv. Det betyder oversigt, over- og indblik. Men det er også en kilde til inspiration og underholdning, og selvom du sikkert kan finde alle oplysninger om alle biler på nettet - et eller andet sted - så må du ikke snyde dig selv for Året Biler 2017.

Køb den i kiosker og på tankstationer nu, eller bestil den direkte i shoppen.

Årets Biler 2017, 212 s., ill., af Daniel Bohnsen, Benjamin Media, vejl. pris 179,95 kr. 

Måske er du interesseret i...