Vi prøver skør Nissan X-Trail bygget til hunde

Video: Nissan X-Trail 4Dogs Concept er en drøm for enhver, der har en hund, som gerne vil med ud at køre.

26. marts 2018 af Frederik T. Frey

Du kender det sikkert godt – du har været ude at gå med hunden, og nu er den blevet så snavset, at du ikke har lyst til at lukke den ind i bilen igen.

Nissan X-Trail 4Dogs Concept er en skæg konceptbil, der med indbygget hundesalon og andre både praktiske og komfortorienterede indslag gør det til en drøm at være hund i en bil.

Ingen dyr led overlast under indspilningen af den følgende video – hundemodellen er en 40-kilos Dobermann/Labrador-blanding på 11 år, som hedder Bernadette.

Velkommen i loungen

Du har netop læst en artikel fra samlingen i Freddies Lounge.

Freddies Lounge er et tilbagelænet sted, hvor der er plads til de skæve historier, den passionerede fortælling og slyngelstue-beretninger. Din vært i loungen er testkører og motorjournalist Frederik T. Frey, der disker op med højdepunkter fra såvel den personlige garages indhold som fede køreoplevelser qua jobbet på Bil Magasinet. Mellem de bløde og smagfulde møbler bor en BMW 318is Coupé, ”Bedstefars Taunus” (en Ford 17M RS P7B) og en Cadillac CTS – på liften hænger hustruens Buick Skylark GS...når hun altså ikke er ude at lufte amerikanerens 6,6-liters Big Block-V8'er.

Se resten af arkivet i Freddies Lounge ved at klikke her.

Freddies Lounge Frederik T. Frey Bil Magasinet BMW 318iS Coupé E36 1997 Ford Taunus 17M RS P7B 1970 Cadillac CTS V6 2003 Buick Skylark GS V8 1966 Værksted Garage

Velkommen i Freddies Lounge.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...