Sportscar Event 2018 sjællandsringen Ferrari F40 rød Ford GT Børnecancerfonden
© Foto: Michael Ewert/Ewert Foto

Sportsvogne skabte store smil hos kræftsyge og pårørende

Sportscar Event gav en flok kræftsyge børn og deres pårørende en oplevelse for livet på FDM Sjællandsringen – lørdag d. 26. maj kan du selv komme ud at køre.

24. maj 2018 af Frederik T. Frey

Forud for den første åbne afdeling af Sportscar Event på lørdag d. 26. maj på FDM Sjællandsringen er der traditionen tro blevet afholdt Børnedag.

Og hvordan er det nu med Børnedagen? Børnedagen er en komplet Sportscar Event, der foregår op til den ”rigtige”, åbne Sportscar Event. Alle bilerne er til stede, hele banen er tilgængelig, og i år var der masser af sol. Og dertil slik og sodavand ad libitum.

Sportscar Event 2018 sjællandsringen Børnecancerfonden
© Foto: Michael Ewert/Ewert Foto

Smilene var store til dette års Børnedag på FDM Sjællandsringen forud for Sportscar Event lørdag d. 26. maj samme sted.

Forskellen er bare, at netop denne dag, Børnedagen, er forbeholdt børnene, deres søskende og forældre. Der var 15 børn og 20 voksne fra Smilfonden og 32 børn og 35 voksne fra Børnecancerfonden.

Ved de åbne Sportscar Event-arrangementer kan man købe sig en tur, hvor overskuddet går til velgørenhed – bl.a. Børnecancerfonden.

Sportscar Event 2018 sjællandsringen Ferrari F40 rød
© Foto: Michael Ewert/Ewert Foto

Ved Sportscar Event er der både moderne og klassiske sportsvogne –her en Ferrari F40.

Jason Watt blandt kørerne

Også Jason Watt var ude at give ture til børnene og deres pårørende. Efter en dag på FDM Sjællandsringen er han klar til endnu mere nu på lørdag d. 26. maj samme sted, hvor den første åbne Sportscar Event afholdes. "Den her GT kører bare så godt, at den er klar til at vinde Le Mans, hvis jeg ellers fik lov at stille op i den! Den er den mest banevante gadebil, jeg nogensinde har kørt i." udtaler han.

Sportscar Event 2018 sjællandsringen Børnecancerfonden
© Foto: Michael Ewert/Ewert Foto

Lørdag d. 26. maj kan du selv få en køreoplevelse som knægten her – turene koster fra 200 kr.

Du kan selv komme ud at køre – ture fra 200 kr.

Skal du selv ud at køre, er billigste tur i en Lotus Elise, der koster 200 kr. Og lørdag d. 26. maj på FDM Sjællandsringen er ikke eneste mulighed for at få en fed køreoplevelse, mens man støtter et godt formål.

Flokken af sportsvogne og chauffører kommer land og rige rundt, og i alt afholdes der tre separate arrangementer:

Første etape løber af stablen lørdag d. 26. maj på FDM Sjællandsringen, der ligger tæt på Roskilde.

Derefter går turen til FDM Jyllandsringen ved Silkeborg, hvor sportsvognene sendes ud på den lune asfalt lørdag d. 9. juni.

Ballet afsluttes d. 15. september på HCA Airport ved Odense.

Mere info og priser på de enkelte biler på Sportscarevent.dk

Sportscar Event 2018 sjællandsringen Børnecancerfonden
© Foto: Michael Ewert/Ewert Foto

Var det noget med en tur i en giftgrøn AMG GT? Det er muligt til Sportscar Event, hvor overskuddet går til bl.a. Børnecancerfonden.

Velkommen i loungen

Du har netop læst en artikel fra samlingen i Freddies Lounge.

Freddies Lounge er et tilbagelænet sted, hvor der er plads til de skæve historier, den passionerede fortælling og slyngelstue-beretninger. Din vært i loungen er testkører og motorjournalist Frederik T. Frey, der disker op med højdepunkter fra såvel den personlige garages indhold som fede køreoplevelser qua jobbet på Bil Magasinet. Mellem de bløde og smagfulde møbler bor en BMW 318is Coupé, ”Bedstefars Taunus” (en Ford 17M RS P7B) og en Cadillac CTS – på liften hænger hustruens Buick Skylark GS...når hun altså ikke er ude at lufte amerikanerens 6,6-liters Big Block-V8'er.

Se resten af arkivet i Freddies Lounge ved at klikke her.

Freddies Lounge Frederik T. Frey Bil Magasinet BMW 318iS Coupé E36 1997 Ford Taunus 17M RS P7B 1970 Cadillac CTS V6 2003 Buick Skylark GS V8 1966 Værksted Garage

Velkommen i Freddies Lounge.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...