Stærkt felt: Ford har en hel hær af biler med i Tour de France

Med kørere som Sebastien Bordais, Dirk Müller og Joey Hand bag rattet lykkedes det for nylig Ford at vinde Le Mans med den nye Ford GT, som var nærmest bygget til formålet. Nu håber Ford så på at følge sejren op med endnu en af slagsen i det største løb for de to-hjulede uden motor – Tour de France.

Ford er tilknyttet Team Sky, som vandt I 2014 og 2015 med Chris Froome, og de mange biler er derfor lakeret så de matcher farverne på Team Sky´s ryttere.

I alt 10 biler fra Ford er med i Tour de France, og de har hver deres rolle. Mondeo fungerer som servicevogn. Det er de biler, vi oftest ser bag feltet, og hvor sportsdirektørene sidder.

Derudover findes en Mustang, Edge, Kuga og Transit i den gigantiske Tour De France-karavane.

Mustangen kører foran feltet, og de skarpe seere har nok spottet den et par gange allerede.

Ford Blog

Annonce:

Velkommen til Bil Magasinets Ford Blog.

Fords historie er en af bilhistoriens længste og mest interessante. Mærket har eksisteret siden 1901, og Ford T, der kom i 1910, er en af verdenshistorien mest producerede biler. Den dag i dag er Ford et af verdens største bilmærker med en enorm modelhistorier toppet med et kæmpe aktuelt program.

Med Ford Blog går Bil Magasinet i detaljen med Ford i samarbejde med mærket selv. Med udgangspunkt i nutiden graver vi flere gange om måneden i fortiden. Ford Blog er sponseret af Ford, men produceret af Bil Magasinets redaktion. 
Se mere på www.ford.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...