Print din egen Ford - i 3D

Det er nemt at printe et flot billede af en din yndlingsbil, og hænge den op på væggen. Med billigere adgang til 3D-printere er det nu næsten lige så nemt, at printe din egen modelbil. Ford har som det første bilmærke frigivet officielle filer til 3D print af sine modeller. 

De printere, man skal bruge til at reproducere ting i tre dimensioner i, er på vej ned i pris. De fås nu fra 3.000 kr. for en printer, der kan genskabe elementer i kunstmaterialet Polykamid, i størrelser op til 15 x 15 x 15 cm. 

Print i tre dimensioner fungerer i princippet på samme måde, som print på papir, bortset fra, at den fil, man skal til at printe fra, er mere avanceret, og den slags filer er sjældent gratis tilgængelige på nettet.

På hjemmesiden TurboSquid.com, kan man købe et stort antal filer til 3D-print, og det er også her, Ford, som det første bilmærke, sætter sine 3D-filer til salg. Her kan filerne, der også kan bruges til 3D animationer, som man kender det fra bilspil, købes for 5 US Dollars (ca. 35 kr.) stykket.

Hvis ikke du har din egen 3D-rpinter, kan du også køber færdigprintede modeller af Fords modelprogram på Ford egen 3D-hjemmeside (find den her). De koster 39 Dollars (ca. 275 kr.) stykket plus forsendelse.

Ford Blog

Annonce:

Velkommen til Bil Magasinets Ford Blog.

Fords historie er en af bilhistoriens længste og mest interessante. Mærket har eksisteret siden 1901, og Ford T, der kom i 1910, er en af verdenshistorien mest producerede biler. Den dag i dag er Ford et af verdens største bilmærker med en enorm modelhistorier toppet med et kæmpe aktuelt program.

Med Ford Blog går Bil Magasinet i detaljen med Ford i samarbejde med mærket selv. Med udgangspunkt i nutiden graver vi flere gange om måneden i fortiden. Ford Blog er sponseret af Ford, men produceret af Bil Magasinets redaktion. 
Se mere på www.ford.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...