Nyt Ford ekstraudstyr: Skudsikre døre

Kører du rundt og føler dig lidt usikker, så er et nyt stykke ekstradustyr til Ford måske lige sagen. Ford introducerer nemlig en ny type skudsikre døre som ekstradustyr til flere amerikanske modeller. 

Ifølge Reuters er det primært mellemøslige og østeuropæiske kunder, der har efterspurgt den skudsikre løsning, men det amerikanske politi er også kunde til det nye stykker ekstradustyr.

Ford har faktisk tilbudt skudsikre døre på programmet til sine amerikanske modeller siden 2008, men Ford har udviklet en ny, lettere og mere effektiv tolags løsning, som kan klare karaftigere calibre. Den gamle løsning kunne kun klare pistolskud, mens den nye klarer kraftigere automatvåben. Prisen på den nye løsning er endnu ukendt, men den gamle løsning koster 1.500 UD dollars (10.000 kr.) pr. dør.

Det er ikke bare engelsk og dansk politi, der er glade for Ford. Ifølge Reuter leverer Ford 60 procent af alle politibiler i USA. Siden 2008 er mellem 5 og 15 procent af disse blevet udstyret med armering, som dog kun gælder selve dørsiderne. Siderruden er helt tradtionelle, så hvis bliver du beskudt, mens du sidder i en armeret Ford, gælder det om at dukker dig.

Det er udvist om Ford vil tilbyde lignende løsninger på sine europæiske modeller.

Se politiet teste de nye døre her.

Ford Blog

Annonce:

Velkommen til Bil Magasinets Ford Blog.

Fords historie er en af bilhistoriens længste og mest interessante. Mærket har eksisteret siden 1901, og Ford T, der kom i 1910, er en af verdenshistorien mest producerede biler. Den dag i dag er Ford et af verdens største bilmærker med en enorm modelhistorier toppet med et kæmpe aktuelt program.

Med Ford Blog går Bil Magasinet i detaljen med Ford i samarbejde med mærket selv. Med udgangspunkt i nutiden graver vi flere gange om måneden i fortiden. Ford Blog er sponseret af Ford, men produceret af Bil Magasinets redaktion. 
Se mere på www.ford.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...