Her er, hvad vi ved om den næste Ford Fiesta

© Automedia

2017-udgaven af Fiesta er baseret på samme platform som den nuværende Fiesta og proportionerne vil da også være næsten identiske, men designet vidner dog om en fladere og lavere næse med en bredere kølergril. Bagfra er det de nye baglygter, der fremstår som største ændring og får bilen til at se bredere ud. Hvor de udvendige forandringer er små, så er det en anden snak i kabinen. Her vil Fiesta få det nye SYNC 3 software til musik, navigation og smartphone. Desuden kommer der nye og bedre materialer for at højne kvalitetsindtrykket i kabinen. På sikkerhedssiden vil advarsel ved vognbaneskift samt spotning af blinde vinkler og genkendelse af vejskilte kunne fås. Om det bliver standard, vides ikke på nuværende tidspunkt. Priserne kendes heller ikke endnu, men forvent en mindre stigning i forhold til den nuværende Fiesta.

Motorudvalget kommer til at bestå af Ford´s nye EcoBoost-motorer, så måske der bliver sagt farvel til den 4-cylindrede 81 hestes motor.

Ford udelukker ikke en Fiesta Vignale, altså en Fiesta med særdeles meget udstyr, som vi også ser i Mondeo og den kommende S-Max. Mon ikke der også kommer en ST-version på et tidspunkt. Det vil vi i hvert fald glæde os til.

Ford Blog

Annonce:

Velkommen til Bil Magasinets Ford Blog.

Fords historie er en af bilhistoriens længste og mest interessante. Mærket har eksisteret siden 1901, og Ford T, der kom i 1910, er en af verdenshistorien mest producerede biler. Den dag i dag er Ford et af verdens største bilmærker med en enorm modelhistorier toppet med et kæmpe aktuelt program.

Med Ford Blog går Bil Magasinet i detaljen med Ford i samarbejde med mærket selv. Med udgangspunkt i nutiden graver vi flere gange om måneden i fortiden. Ford Blog er sponseret af Ford, men produceret af Bil Magasinets redaktion. 
Se mere på www.ford.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...