Fords nye sæder får debut i S-Max Vignale

Mere end 1.000 frivillige personer har testet Fords nye sæder, der går under betegnelsen F-Gen 2. Testpanelet omfattede alt fra en amerikansk fodboldspiller på 130 kg til en kvinde på 50 kg.

Over to år har udviklingen af de nye sæder stået på, og mere end 10.000 timer er gået med test af hårdhed, form, materialer, blødhed og komfort. Det er en avanceret robot, der har brugt alt den tid på at finde frem til de bedste sæder.

“Vi har fundet det magiske punkt for lændestøtte præcist 13 cm over bækkenet," siger Daniel Ferretti, sædesystem-ekspert hos Ford.

Det endelige design er delvist inspireret af sæder i privatfly. Ferretti udtaler at “den del af bilen, som folk har den tætteste relation til, er sæderne. Hver del er målrettet til den enkelte kunde, men hjælper stadigvæk alle med at sidde som de ønsker, samtidigt med at yde komfort og støtte, hvor de mest behøver det”.

Den første model i Europa med de nye sæder bliver S-Max Vignale.

Ford Blog

Annonce:

Velkommen til Bil Magasinets Ford Blog.

Fords historie er en af bilhistoriens længste og mest interessante. Mærket har eksisteret siden 1901, og Ford T, der kom i 1910, er en af verdenshistorien mest producerede biler. Den dag i dag er Ford et af verdens største bilmærker med en enorm modelhistorier toppet med et kæmpe aktuelt program.

Med Ford Blog går Bil Magasinet i detaljen med Ford i samarbejde med mærket selv. Med udgangspunkt i nutiden graver vi flere gange om måneden i fortiden. Ford Blog er sponseret af Ford, men produceret af Bil Magasinets redaktion. 
Se mere på www.ford.dk

Måske er du interesseret i...