Ford bygger hundepatrulje fra himlen

Alt er som bekendt større i USA. Man kan godt tvivle på, at det også gælder hunde, men amerikanske politihunde får i hvert fald væsentlig mere plads under transport, end danske hunde gør.

I Danmark benytter politiets hundepatruljer ofte Ford Mondeo til transport af hunde. De sidder i et specialbygget dobbeltbur, der passer i Mondeos bagagerum, og her er ikke meget plads.

Anderledes ser det ud i USA, de firebenede amerikanere kan se frem til betydeligt bedre transportforhold. Ford, der er stor leverandør til amerikanske politistyrker, har nemlig bygget en særlige hundepatruljebil, som reelt er en tilpasset Ford F150 pickup. Udgangspunkt er en model med dobbelt-kabine, hvor hele passager-kabinen og anden sæderrække er bygget om til et stort hundebur – komplet med rumadskildelse til fører-kabinen, skridsikkert gulv og ventilationsviduer i begge sider.

Bilen er desuden proppet med alt det sikkerheds- og kommunikationsudstyr, der er påkrævet for, at bilen er en fuldt funktionsdygtig politibil.

Da hunden sidder på gulvet af den høje bil, har den dog sværere ved at se ud af ruderne, som også er tonede. Så måske vil danske patrulje-hunde alligevel fortrækker den mere ordinære Ford Modeo.

Ford Blog

Annonce:

Velkommen til Bil Magasinets Ford Blog.

Fords historie er en af bilhistoriens længste og mest interessante. Mærket har eksisteret siden 1901, og Ford T, der kom i 1910, er en af verdenshistorien mest producerede biler. Den dag i dag er Ford et af verdens største bilmærker med en enorm modelhistorier toppet med et kæmpe aktuelt program.

Med Ford Blog går Bil Magasinet i detaljen med Ford i samarbejde med mærket selv. Med udgangspunkt i nutiden graver vi flere gange om måneden i fortiden. Ford Blog er sponseret af Ford, men produceret af Bil Magasinets redaktion. 
Se mere på www.ford.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...