Juniorreporter Mathias har hentet sin drømmebil i Sverige

Mathias har længe snakket om at købe en BMW Z3 Coupé, men vi troede faktisk, at det bare var tom snak. I sidste uge gjorde han dog alvor af det og tog til Sverige for at købe sin drømmebil.

14. december 2016 af Mathias Brandt


Z3 Coupé, misfoster, Klovnesko, vanskabning – ja, kært barn har mange navne. 

Da BMW første gang viste deres lukkede udgave af Z3'eren, var kunder og presse meget skeptiske. Folk syntes, at den lignede en vanskabning, hvor BMW havde forsøgt at forene en coupé og hatchback i én. Resultatet mislykkedes i manges øjne. 

Men ikke i mine øjne. Lige siden den kom frem, har jeg altid haft et godt øje til bilen. Da jeg for nogle år siden bare kiggede for sjov, blev jeg overrasket over, hvor billige de egentlig var. Siden da er den med jævne mellemrum dukket op i mine drømme og har fulgt markedet. Der er ikke mange til salg - og de billigste af dem har ofte kørt langt og har automatgear – dét var ikke noget for mig. 

Med på en kigger

Jeg så denne bil for to måneder siden og har siden da holdt øje med den. Men en dag fik jeg lokket Anders fra redaktionen med op på en "kigger", og bilen viste sig faktisk at være langt bedre, end jeg havde regnet med. 

Efter en prøvetur var jeg ikke i tvivl, og jeg aftalte med sælger, at han skulle give den et service, og så ville jeg komme og hente den ugen efter.

Her kan du se en lille video fra en af de første ture i bilen.


Du kan også følge historien på Mathias's instagram-profil her

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...