Lamborghini Yamamoto
© Lamborghini

Japansk designer giver sit bud på Lamborghini Aventador S

Den japanske tøjdesigner Yohji Yamamoto giver sit bud på en Lamborghini Aventador S og tilhørende kollektion af tøj

6. november 2020 af Frederik Hauschildt

Lounge of Tokyo

Lamborghini åbner med Lounge of Tokyo en efterfølger til deres koncept, der startede i New York. Tanken er kort og godt, at sprede Lamborghinis DNA og livsstilskoncepter til kunder og gæster i alle verdens hjørner. Med åbningen af netop den afdeling i Tokyo, kaster Lamborghini lidt mere lys på hvad Lamborghinis DNA helt præcist indebærer.

Bygningen er tre etager høj, og ligger i Roppongi - et af Tokyos rigeste kvarterer. Bygningen indeholder alt fra mødelokaler og lounges til et showroom, hvor kunder kan afprøve og beslutte forskellige typer lak og interiørfarver.

Lamborghini Yamamoto
© Lamborghini

Volapyk alle steder

Grundfarven er sort, men bilen er dækket fra skørt til tag i forskellige plamager og mønstre, der samlet set giver bilen en rød farve. Det er prikkede mønstre og tilfældigt-udseende penselstrøg, der pryder bilens eksteriør i en usymmetrisk opstilling, som bringer tankerne hen på traditionel japansk kalligrafi.

Udendørs er der skrevet forskellige ting på japansk. Nogle af udsagnene er talemåder, mens andre er komplet volapyk. Det fortsætter i interiøret, hvor sæderne og instrumentbordet også er fyldt med mærkelige sammensætninger af engelske ord.

Lamborghini Yamamoto


© Lamborghini

Et fælles mål

Når Lamborghini kombinerer deres ikoniske, regelmæssige linjer med Yamamotos mere uortodoske og uregelmæssige, så er det ikke bare en hovedløs gryderet: Hvert designideal opnår nemlig en fælles målsætning, på hver sin måde, ifølge Lamborghini.

Både Yamamoto og Lamborghini går efter en unik tidsløshed, som ikke kan efterlignes.  Yamamoto det selv på den bedst mulige måde:

"Med deres uforlignelige design, er Lamborghinis supersportsvogne øjeblikkeligt genkendelige. Derfor er jeg glad for at se realiseringen af dette samarbejde, der fremhæver den unikhed, tidsløshed og den passion, som er karakteristika af begge vores brands."

Lamborghini Yamamoto

Kontrasten mellem sort og rød går også igen på det tøj, Yamamoto har designet i sammenhængen.

© Lamborghini

Lamborghini har endnu ikke udmeldt nogen leveringshorisont på bilen, og prisen på denne Yamamoto-edition er heller ikke kendt endnu.

Udforsk flere billeder af Aventador S Yamamoto-edition nedenfor

Lamborghini Yamamoto
© Lamborghini
Lamborghini Yamamoto
© Lamborghini
Lamborghini Yamamoto
© Lamborghini
Lamborghini Yamamoto
© Lamborghini

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...