Vild video: Kattekilling sprang ud gennem benzindækslet på Flemmings bil

Stol på dine ører. Det må være lektionen, efter Flemming kørte sin Citroën til mekanikeren, efter han havde hørt en mislyd fra bilens bagende.

21. juli 2021 af Patrick Boje Jensen

Mis-lyde 

Vittighederne står næsten i kø: Mis-lyde fra bilen, bilen spinder som en mis, etc. Men lad os lige spole tiden tilbage til mandag. Flemming Nissen kører sin søn på arbejde, da han bemærker en mærkelig lyd fra bagagerummet af sin Citroën C5 Aircross. Han og sønnen gennemroder bilen, men kan ikke finde kilden til lyden, der lyder lidt som en kat, der miav’er.

Flemming kører bilen ned til sin lokale mekaniker, Als Motor, for at få opklaret, hvor lyden kommer fra. Men lyden er der kun, når bilen kører, så mekanikeren må med ud på flere testture, før han er overbevist om, at der er et eller andet helt galt.

“Da jeg kom ned på værkstedet gloede mekanikerne – med rette – på mig, som om jeg var åndssvag. Men efter et par ture, kunne han godt høre, den var gal,” fortæller Flemming Nissen.

© Flemming Nissen

Flemming har YouTube-kanalen Flemmings lækkerier og er garvet YouTuber, og selv om alle hans andre videoer handler om madlavning, hiver han alligevel kameraet frem og dokumenterer, hvordan mekanikerne er nødt til at skille det meste af det bagerste højre hjørne af den kun halvanden år gamle bil ad, for at nå ind til katten.

“Det er en leaset bil, så jeg tænkte ‘det går nok’. Jeg ved ikke, om der kommer en regning, men jeg kunne jo ikke køre rundt med en kat siddende deroppe,” siger Flemming Nissen.

© Flemming Nissen

Endelig fri!

Da inderskærmen ved højre baghjul bliver taget helt ud, er der ikke længere tvivl: Der høres tydeligt en kat, der miav’er. Men den har gemt sig helt oppe over tankstudsen, på indersiden af panellet, og mekanikernes arkæolog-arbejde må fortsætte. Da det lykkedes dem at fjerne plastikbeklædningen bag tankdækslet, springer en lille, rød killing ud lige i hovedet på mekaniker Andreas, der til sidst får fanget den lille kat, der senere blev hentet af Dyrenes Beskyttelse.

“Det blev en lidt anderledes mandag, end jeg havde regnet med,” siger Flemming Nissen.

Hverken mekanikere eller killing led overlast.

Du kan se hele videoen lige her:

Citroën C5 Aircross var i øvrigt med i vores seneste stortest - du kan se en grundig gennemgang af den og de fire andre kandidater lige her:

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...