Viggo

Dansk firma på storindkøb! Placerer kæmpeordre på Tesla Model 3

Firmaet Viggo har en stribe Tesla Model 3 kørende i hovedstadsområdet, og nu udvider de kraftigt flåden. Læs mere om, hvor mange Tesla'er de har bestilt og ikke mindst hvorfor?

26. februar 2020 af Christian Birkekvist

Alternativ til taxien

Firmaet Viggo lancerede i efteråret 2019 et alternativ til den etablerede taxibranche og de forskellige selskaber, der dominerer den. Alternativet baserede sig på emissionsfrie biler og datadrevet udvikling, der skulle give den grønne omstilling et spark bagi.

Virksomheden må siges at have ramt tidsånden, og derfor har de også kunne nyde godt af en seriøs vækst. Væksten har gjort det muligt for firmaet, der holder til på Flæsketorvet i København, at købe flere elbiler. Mange flere. Faktisk fordobler Viggo nu deres flåde med en bestilling på 50 Tesla Model 3.

Den historiske ordre er lagt ved hjælp af en finansiel aftale med Nordfyns Finans samt støtte fra Vækstfonden med et vækstlån på fire millioner kr., der var med til at starte det hele tilbage i oktober.

Viggo

En grønnere fremtid

Teknologivirksomheden, Viggo, startede ud med et simpelt ønske og et løfte om at skabe emissionsfri persontransport i kampen for en grønnere fremtid. Siden da er væksten eksploderet, så deres biler nu for alvor præger det københavnske bybillede. 

Viggo er dog en ambitiøs virksomhed, der gerne vil nå meget længere ud. Derfor øger de for alvor indsatsen i klimakampen ved deres kæmpe ordre på 50 Tesla'er. Målet er på sigt at nå ud til resten af norden.

Er du interesseret i flere fede bilnyheder? Så husk at bestille et abonnement på Bil Magasinet. På den måde får du de fedeste bilartikler direkte hjem i postkassen hver måned!

Viggo

Mere end 25.000 downloads

Viggo peger selv på det øgede fokus på grøn omstilling i danmark og regeringens mål om at nedbringe CO2-forbruget som årsag til den solide vækst, de har oplevet. Siden de første biler så dagens lys tilbage i oktober 2019, er App Store og Google Play blevet malket af mere end 25.000 brugere, der allerede har downloadet appen.

”Vi grundlagde Viggo med en klar mission om at genopfinde måden, vi lader os transportere rundt i byerne. Det gør vi ved at kombinere teknologi, nul-emissions køretøjer og et højt serviceniveau. Viggo er født grøn, og vi kan kun glæde os over, at vi med vores mission har ramt tidsånden og i høj grad også den politiske agenda. Ordren på 50 Tesla’er en milepæl for os, fordi den beviser, at kunderne gerne vil tænke bæredygtighed ind i hverdagen, og at det at gå langt for at yde god service aldrig bliver umoderne,” siger Kenneth Herschel, som er CEO i Viggo.

Viggo

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...