Hold nu k...?!? Er det her mon verdens dyreste biluheld?

På en landevej i de schweiziske Alper stødte to biler sammen, men de var langt fra nogen helt normale biler, og det kommer til at koste en formue at fikse.

27. august 2020 af Bjørn Skjærup

Da to hurtigtgående biler ville overhale langsommere trafik på samme tid, gik det helt galt. Det var noget af et syn, der mødte bilister og andre trafikanter i de schweiziske alper nær Gotthard-passet onsdag d. 12. august, skriver boosted.dk.

Her kunne de nemlig se resterne et uheld, hvis skader vurderes at løbe op i tre millioner euro. Eller godt 22,4 millioner danske kroner.

Ifølge politiet forsøgte Bugatti’en at gabe over mere trafik, end selv dens mægtige 16,4-liters motor kunne sluge.

For samtidig med Bugatti’ens overhalingsforsøg lagde en Porsche 911 Cabriolet an til at komme lidt hurtigere videre i trafikken. Med det resultat, at Bugatti’en mødte bagenden på Porsche’n, der som følge af trykket bagfra blev sendt direkte op i den forankørende trafik.

Det gik både ud over en autocamper og en ældre Mercedes C-Klasse. Alle folk overlevede selv om personerne i både autocamper og Mercedes'en kom alvorligt til skade, hvilket gjorde, at de straks blev sendt til det nærmeste hospital. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...