Bil Revyen 2019 udsnit af forside

Verdens bedste bilbog er klar

Hvis man opregner en bilbog i, hvor længe den er udgivet, er Bil Revyen verdens bedste. Den udkom første gang i 1959. Bil Revyen 2019 er på gaden nu

22. november 2018 af Mikkel Thomsager
Bil Revyen 2019

Selv om du har alle muligheder for at tjekke alle nye biler på nettet, som er der intet som den årlige oversigt på alle, nye danske biler i Danmark på tryk. Udgivelsen hedder Bil Revyen og 2019-udgave er nr. 61 i rækken.

Siden 1959 har Bil Revyen været den mest grundige gennemgang af det danske bilmarked, og i år indeholder Bil Revyen omtaler af 522 biler. I år giver bogen endvidere en fyldestgørende forklaring på den nye WLTP-brændstofforbrugsnorm og overgangen dertil, hvilket har stor indflydelse på markedet det næste stykke tid. 

Som altid er der også et leksikon, som blandt andet fortæller om principperne ved moderne trykladning, hybrid- og undervognsteknologi.

Uanset om du vil læse om snusfornuftige hybrid- og elbiler, potente sportsvogne eller små mikrobiler, stiller Bil Revyen som altid din sult med billeder, tekniske data og omtaler fuldt opdateret med alle nyheder frem til redaktionens afslutning. 

Er der sket noget nyt, står det som altid i Bil Revyen! Det er din sikkerhed for opdatering på den aktuelle situation på det danske nybilmarked. Det virker uanset om din forretning sælger 500 nye biler om året, eller om du skal finde din næste privatbil.

Den fås i velassorterede kiosker for 189.95 kr. eller du kan købe den med stor rabat lige her.

Bil Revyen 2019 indeholder

  • 212 sider
  • Omtaler og billeder af 508 biler på det danske marked
  • Alle plug-in hybrid- og elbiler
  • Omtale af 14 konceptbiler, hvoraf de fleste forventes i produktion inden for et par år
  • Komplet oversigt over alle biler på det danske marked
  • Specifikationer på 1.535 nye biler på det danske marked
  • Forklaring af den nye WLTP-brændstofnorm og resultaterne heraf for det danske marked

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...