Ved hjælp af disse 5 tricks kan du skrive den perfekte salgsannonce

Redaktøren for bogen Brugte Drømmebiler 2019 deler ud af sine tricks, når det kommer til at handle brugte biler. Denne gang handler det om at skrive den perfekte salgsannonce

8. oktober 2019 af Anders Richter

Brugte Drømmebiler 2019 er på gaden nu!

Den nye bog, Brugte Drømmebiler 2019 er netop kommet på gaden, og derfor har vi taget en snak med redaktøren, Anders Richter, for at få et par gode tips til, hvordan man bedst muligt får skrevet salgsannoncen, når du skal sælge din brugte bil. Her kommer han med fem gode råd:

1. Med ærlighed kommer du længst

Husk fra starten, at med ærlighed kommer du længst. Det hjælper altså på ingen måde at lyve i annoncen, og du skal heller ikke feje noget ind under gulvtæppet. Din køber er jo ikke blind, så hvis der er noget, du har glemt at fortælle, skal de nok finde ud af det, når de ser bilen.

2. Er den serviceret korrekt?

Forudsat, at du har passet din bil ordentligt og serviceret den efter foreskrifterne, så læg vægt på det i din tekst. Køber vil gerne vide, hvordan du har fået den serviceret og hvor tit? Har du fået lavet større ting på bilen for nylig, så nævn også gerne hvor mange penge, bilen er blevet lavet for. 

3. Fortæl proaktivt om bilens fejl

Alle brugte biler har fejl, og det er helt fint at nævne dem i din annoncetekst. På den måde afvæbner du også køber. For så er der ikke mulighed for at få prisafslag for de åbenlyse fejl, der er, for du har allerede gjort opmærksom på dem og sat prisen derefter.

Køb Brugte Drømmebiler 2019 til 120,95 kr. i 

Bonniershoppen lige her!


4. Med humor kommer du langt

Hvis du står med en bil i dårlig stand med mange kilometer på tælleren, er der ingen anden vej ud end humor. Sådan en bil sælger ikke sig selv, så her gælder det altså om at få sammenfattet en sjov men samtidig også ærlig tekst. Fokusér på alt det negative ved bilen men på en sjov måde. Og så sæt prisen lavt.

5. Find den rigtige (lave) pris

En del af annoncen er også at sætte en pris, og det kan være svært. Find ud af, hvad niveauet er på din bilmodel med samme motor og ca. samme km-tal. Læg dig gerne lige under nogle af de andre rent prismæssigt. Starter du for højt, kan din bil stå til salg i månedsvis, hvorefter du er tvunget til at sætte prisen markant ned. 

Denne bog kan hjælpe dig!

Det kan være noget af en udfordring at bevæge sig ud på brugtbilmarkedet. Her er masser af fælder, du kan falde i, og hvis du overser bare et lille problem, kan du ende med at få en regning på tusindvis af kroner. Det kan vi på Bil Magasinet selvfølgelig ikke ha', og derfor har vi endnu engang skabt den ultimative bibel indenfor brugte biler.

Køb Brugte Drømmebiler 2019 til 189,95 kr. – nej vent, 120,95 kr. i Bonniershoppen lige her!

Bogen hedder Brugte Drømmebiler 2019, og den er på gaden i dag. Her får du 179 sider med tips og tricks til køb og salg af biler samt tilbundsgående brugttest af 110 forskellige bilmodeller, som netop nu er interessante på brugtmarkedet. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...