Ved de her 3 biler koster en fed farve IKKE ekstra

Normalt er en ekstravagant lakering en ting, du skal betale ekstra for ved skranken - køber du én af de tre brugte biler her, får du farven smidt i nakken

10. februar 2022 af Frederik Hauschildt

Hvorfor skal det være så gråt?

Det er et verdenskendt fænomen, at folk generelt køber grå farver til biler - op til 80% af verdens biler er solgt i enten grå, hvid eller sort. Hvorfor? Det er ikke, fordi fabrikanterne ikke laver fede farver.

For nogle er det måske fordi, de ikke ønsker at skille sig ud. Måske er der associationer med en bestemt farve. Spørger du de fleste, så er grunden dog gensalgsværdi: En sølvgrå bil vil som udgangspunkt altid sælge for mere end en farvet, for de er nemmere at holde rene, og bliver ikke bleget af solen.

Men det betyder også, at brugtmarkedet tilbyder en fin rabat på en lak, der sandsynligvis har kostet ekstra på udstyrslisten. Her er tre biler, hvor du kan få en fed farve uden merpris!

Suzuki swift sport gul sportsvogn
© Biltorvet.dk

Suzuki Swift Sport | 189.900 kr.

Hvis du vil have en iøjnefaldende og sporty bil, der tilmed kører sjovt, så bør du overveje Suzuki Swift Sport. Her holder langt de fleste brugte eksemplarer en værdi på cirka 200.000 kr., men biler i både Champion Yellow og Burning Red ligger tættere på 180.000 kr. i gennemsnit.

Den specifikke model til salg har cirka 18.000 km under bæltet, og er først registreret i 2019. Bilen har således taget det første slag af afskrivning på cirka 50.000 kr.

Selv om den vil miste yderligere værdi, bygger Suzuki solide biler, og selv om ejerne har ry for at køre disse hårdt, så er det ikke teknikken, du først og fremmest bør bekymre dig om.

Tjek det ret store udvalg af Suzuki Swift Sport til salg på Biltorvet lige nu

Volvo V60 forfra rød plugin hybrid

En metalrød bemaling klæder den mellemstore Volvo godt - og så er den tilmed ikke åndssvagt prissat.

© Biltorvet.dk

Volvo V60 Recharge | 509.990 kr.

Det er klart, at en bil som Suzuki Swift får rabat - de købes ofte af bilglade personer. Den store forskel udgøres dog ved en bil som denne Volvo V60, der prismæssigt ligger midt i gennemsnittet for denne biltype. 

Dette eksemplar har kun tilbagelagt 5.000 km, og er i Inscription-varianten også veludstyret.

T6 Recharge-drivlinen tilbyder 340 hk og en benzinøkonomi på svimlende 55,6 km/l. Selv om afgiften er steget i forbindelse med årsskiftet, så er plugin-hybrider stadigvæk blandt de bedste køb, du kan foretage dig i øjeblikket.

Tjek brugte hybridbiler fra Volvo på Biltorvet

Mercedes CLA250 e forfra rød
© Biltorvet.dk

Mercedes CLA250 e 469.800 kr.

En gloss-rød lakering uden metal- eller perleeffekter sikrer, at du helt sikkert ikke bliver overset i en mængde af sølvgrå, sorte og hvide biler. De bløde linjer fra coupé-formen er accentueret af en AMG-line-designpakke på dette eksemplar fra 2020, der har tilbagelagt 7.000 km.

Rent mekanisk er CLA250 e udstyret med en 1,3-liters firecylindret turbokværn med 160 hk, og en elmotor på 102 hk. Den samlede systemydelse hedder dog 218 hk i denne variant. Den opgivne elektriske rækkevidde hedder 78 km, og det resulterer i et forbrug på 36 km/l i CLA250 e.

Tjek brugte Mercedes CLA på Biltorvet lige nu

Find din næste bil her

Denne artikel er lavet i samarbejde med Biltorvet.dk, hvor der altid er tusindvis af biler til salg i alle prisklasser. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...