Sportsvogn penis pik størrelse

Undersøgelse: Du vil have en fed bil, fordi du er bange for, at du har en lille penis

De fleste kender nok flosklen om, at folk med store biler har små pikke – og en ny undersøgelse viser, at der er en sammenhæng mellem dem, der gerne vil have en fed bil, og dem der tror, at andre har større penisser end dem selv.

8. februar 2023 af Frederik Hauschildt

I trafikken er det et ordsprog, der er så gentaget som Fader Vor i kirken, at fyre med dyre, store biler bruger vogntøjet til at kompensere for en lille diller. Med udgangspunkt dét princip, er det lykkedes et hold forskere fra det engelske University College London at bevise en sammenhæng mellem forestillet størrelse på penis og trangen til at købe en luksuriøs sportsvogn.

Det viser sig nemlig, at mænd, der følte, de havde en større banan mellem bukserne, var mere tilbøjelige til at fravælge sportsvognen, da valget blev givet. Det betyder altså, at folk, der forestillede sig at deres penis var mindre end gennemsnittet, var mere tilbøjelige til at købe en sportsvogn.

Det skriver Jalopnik.

Effekten forstærkes med alder

"Hvordan kan de vide det?!" kunne den nervøse sportsvognsejer så spørge. Det britiske hold præsenterede 200 mandlige deltagere i alderen 18-74 år for en række fakta, og spurgte løbende, hvorvidt de følte sig interesserede i at købe en række luksusprodukter. "Fakta" var dog løgne, der skulle manipulere den enkelte deltager til enten at føle sig mere eller mindre tilfreds med sit lem i forhold til gennemsnittet.

Nogle fik fortalt, at gennemsnittet i de relevante målgrupper lå på cirka 10 cm, mens andre fik fortalt, at normen var en 18 cm penis. Disse løgne var gemt blandt 12 forskellige fakta, der både indeholdt løgne og sandheder.

Undersøgelsen viste, at deltagerne, der blev manipuleret til at tro, at deres penis var lille i forhold til gennemsnittet, var mere tilbøjelig til at ville købe en sportsvogn - men ikke de andre luksusprodukter.

Undersøgelsen viste også, at alderen spiller en rolle, når det kommer til at prioritere sportsvogne på baggrund af sit lem – forskerne kvalificerer alle over 30 år som værende bevist offer for effekten.

Sportsvogn er ikke nødvendigvis lig med lille penis

Englænderne forklarede i rapporten, at det stadigvæk er uvist, præcis hvorfor forbindelsen eksisterer. De forklarer, at den givetvis stammer fra enten den generelle mangel på selvværd, der opstår ved at have en mindre penis (eller at tro man har en mindre penis).

Den kan så udlignes, hvis man ellers kan hive selvværdet op med noget andet, såsom en sportsvogn.

Selvom rapporten er sjov, skal man dog lige holde nogle ting for øje: Testgruppen er kun på 200 mennesker, og de er alle fra samme land, så undersøgelsen er ikke repræsentativ.

PS: Hvis du mangler en undskyldning for at købe en dyr sportsvogn, så er gennemsnitsstørrelsen på lem i Danmark 14,88 cm.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...