MyGarage i Vejle rummer blandt andet en ny afdeling af Ferrari- og Maserati-importøren med salg, service og værksted.

© Formula Automobile

Ekspert i tyverisikring af biler flytter ind hos MyGarage i Vejle

Ejere af sjove biler i den dyrere klasse efterspørger GPS-sporing af deres biler - derfor har MyGarage fået en specialist i tyverisikring til at flytte ind

29. januar 2022 af Steen Bachmann

De seneste år er skjulte sporingsenheder på dyrere biler næsten blevet et konsekvent krav fra forsikringsselskaberne. De vil, som bilejerne selv, gerne vide, hvor bilen befinder sig, men det kræver et stort kendskab at finde en god løsning. 

Sporingsenhederne skal nemlig skjules godt, og samtidig på en måde, så de ikke aftapper bilens batteri. 

Ejer af Resen Mobiltek, Steffan Resen, kørte i 2021 mere end 100.000 km rundt i landet for at montere sporingsenheder i biler. Her oplevede han ofte, at kunderne var tilknyttet MyGarage, og at det ville være en blåstempling af hans kunnen, hvis han indgik et nærmere partnerskab med bilhuset.

Mange biler er unikke

"En tracker højner sikkerheden markant. Det handler ikke kun om at sikre den værdi, som en bil udgør i pris, men ofte i endnu højere grad om at sikre en bil, man har en stor tilknytning til. Mange biler er unikke og sjældne og kan ikke bare erstattes. Og der hjælper vi til at sikre og lokalisere dem," siger han.

Steffan Resen får et centralt værksted hos MyGarage, som husets partnere og kunder kan køre biler til og fra.

"Vi er glade for at have Resen Mobiltek fast i huset. Deres store ekspertise med special-, premium- og luksusbiler er en kapacitet at tilknytte, fordi vi nu kan hjælpe bilejere til en partner, der kan sikre deres bil endnu bedre," siger Lars Bjørnbak, CEO i My Garage.

Steffan Resen (th.) er specialist i GPS-baserede sporingsenheder, der betyder, at man altid kan vide præcis, hvor ens bil er.

© PR

I december 2021 blev det offentliggjort, at bilimportøren og sportsvognsspecialisten Formula Automobile også åbner en afdeling med salg og værkstedsfaciliteter hos My Garage i Vejle, hvor to teknikere, uddannet i Ferrari og Maserati, har serviceret jyske og fynske kunder. 

Bilhus udvider med Ferrari-importør

Formula var en af de oprindelige partnere hos My Garage, og service har samarbejdet også omfattet events, bilsalg og marketing. 

"Vi har længe haft for øje at etablere os i det jyske, men har ikke ville gå på kompromis med placeringen. Samtidig har vi de seneste år haft fokus på at bygge vores forretning i Norge og Sverige, samt vores nye lokation i Lyngby, som skal danne fundamentet for vores nye showroom hos My Garage. Vi bruger samme arkitekt, Samuel Architects, så vi sikrer os ikke at gå på kompromis med oplevelsen og kvaliteten. Det skal emme af stemning, passion og italiensk kvalitet. Vi glæder os til at være en endnu større del af My Garage-huset," forklarer Jesper Viskum Schak. CEO ved Formula Automobile.

© Formula Automobile

Udover Formula Automobile vil deres leasingselskab, Formula Leasing, også rykke ind i de nye rammer.

"Vi har de seneste år oplevet en stor fremgang i vores leasingforretning, hvorfor det er helt logisk for os at udvide mod vest," siger CEO ved Formula Leasing, Mikkel Westergaard.

"Vi er en hybrid mellem et leasingselskab og en premium/ultrapremium bilforhandler, så udover skarpe leasingvilkår, har vi altid et stort antal specielle biler på lager. Vi glæder os derfor til at byde velkommen til flere nye kunder. Vi er faktisk allerede til stede hos My Garage nu, med vores leasingkonsulent Kevin Rossel, som sidder klar efter aftale," forklarer Mikkel Westergaard.

My Garage udvider

Med udvidelsen af det nye showroom bliver Formula Automobile et af de afsluttende led i den komplette ombygning og nyfortolkning af de ikoniske bygninger på Wittrupvej. 

Størsteparten af bygningerne er nu udlejet og i brug af husets mange partnere. Inden længe fortsætter udviklingen med tilføjelse af nyetablerede bygninger på den næsten 80.000 kvadratmeter store grund, samt den seneste erhvervelse af naboejendommen. Målet er at rumme flere partnere.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...