Biltorvet Maybach G650 6,0 Landaulet brugt 2021 leasing nellemann


© Biltorvet

Tro det eller ej, men det her monster er til salg i Danmark - og den kan blive din!

Denne Maybach G650 med seksliters V12 og såkaldt landaulet-tag er klar til danske plader.

2. april 2021 af Frederik Hauschildt

Maybach med halv-cabriolet og V12

Engang inden 2017 sad Maybach-ingeniører og grublede. "Hvordan kan vi gøre G-klassen endnu mere overdådig?" sagde den ene til den anden. 6x6'eren blev lagt på hylden i 2015, så da Maybach rev den bagerste halvdel af taget af i det, der kaldes en landaulet, blev alt andet Geländewagen overgået.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet er samlet af en masse forskellige Mercedes-dele, såsom et cabriolet-tag fra første-generationen af G-klasse og portalaksler fra 4x4-2 og 6x6-varianterne af G-klassen. Den forlængede hjulbase er også snuppet fra en tidligere G-klasse, og det tilføjer naturligvis både klasse og komfort. Endelig er der drivlinen, der genkendes fra G65 AMG, og som leverer 612 hk med en dobbelt-turboladet benzin-V12'er. Maybach byggede bare 99 af disse cabrio-mursten på verdensplan, og på Biltorvet.dk sælges i øjeblikket én.

Biltorvet Maybach G650 6,0 Landaulet brugt 2021 leasing nellemann
© Biltorvet

Brugt på Biltorvet.dk

Eksemplaret, der er til kan findes på Biltorvet.dk, er selvfølgelig godt udstyret: Udover den brun-sorte nappalæder-stue, så er bagsæderne udstyret med champagnekøler, køler i kopholderne og elektriske fodskamler med massage. Naturligvis er det også kun bagsædet, der får glæde af landaulet-konfigurationen og de infotainment-skærme og flyborde, der får bagsædet til at minde mere om en førsteklasses flykabine end et bagsæde.

Både fører og passagerer får glæde af et firezoners klimaanlæg, varme og ventilation i sæderne og et Harmann Kardon Logic7-lydsystem.

Biltorvet Maybach G650 6,0 Landaulet brugt 2021 leasing nellemann
© Biltorvet

Kun kørt til kirke om søndagen

Udover at bilen selvfølgelig er imponerende, så har vi ærligt talt en smule svært ved at se, hvad bilens overordnede funktion er. Det afspejles også i kilometertallet, der på nuværende tidspunkt står på bare 2.000 km, snart tre år efter bilens først registrering.

Bilen sælges af Nellemann Leasing på Biltorvet, og de skriver også, at bilen har en komplet servicehistorisk, aldrig er røget i, og leveres nysynet. De skriver ikke noget eksplicit om bilens indkøbspris, men vil du i besiddelse af dette unikum, så giver Nellemann et erhvervsleasingtilbud med en førstegangsydelse på knap 2 mio. kr., og en månedlig ydelse på 154.999 kr. over 12 måneder, alt sammen eksklusiv moms.

Bilen er ikke på lager, men hjemtages på bestilling.

Biltorvet Maybach G650 6,0 Landaulet brugt 2021 leasing nellemann
© Biltorvet

I samarbejde med Biltorvet.dk

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder skæve og sjove brugte biler indenfor, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...