Bedste bud: Sådan kommer den nye Toyota Supra til at se ud

Toyota afslørede nye billeder og detaljer om deres mest ikoniske sportsvogn, Supra. Nu har grafiske eksperter lavet deres bud på, hvordan den endelige Supra kommer til at se ud.

9. juli 2018 af Mathias Brandt

Tidligere på ugen udsendte Toyota to billeder af deres nye Toyota Supra. Den var selvfølgelig pakket ind i kamouflage, så det var begrænset hvor meget man kunne se. 

Udfra disse billeder har en grafiker lavet sit bud på, hvordan den endelig Supra kommer til at se ud. Se dem her: 

Udviklingsmodellen vil komme i aktion på den kuperede bane under den berømte motorfest. Toyota Supra prototypen vil blive kørt på den bakkede bane af de to personer, der er ansvarlige for udviklingen, chefingeniør Tetsuya Tada og testkøreren Herwig Daenens.

Selve afsløringen af, at Toyota Supra vender tilbage, foregik ved den internationale biludstilling i Geneve i Schweiz i marts. Nu kan Toyota bekræfte, at den nye sportsmodel vil være tro mod sine forfædrer, og bliver fuldblods sportsvogn gennem en seks-cylindret frontmotor og baghjulstræk.

Kamoufleret prototype af Toyota Supra

De tusindvis af bilfans, der hvert år kommer til motorfesten, får mulighed for et endnu tættere kig på en særlig racing-udgave af sportsvognen med navnet Toyota GR Supra Racing Concept.

Toyota Gazzo Racing er for Toyota, hvad AMG er for Mercedes. De står for udviklingen af eksklusive, præstationsorienterede gadebiler som fx den nyligt introducerede miniraket, Toyota Yaris GRMN.

I juni stod Toyota Gazoo Racing bag Toyota’s første sejr i det legendariske 24-timers racerløb i Le Mans i Frankrig. Netop vinderbilen, Toyotas hybridracer med nummer 8 på front og sider, lægger også vejen forbi Goodwood Festival of Speed – dog ikke som aktiv deltager på banen. Her vil den nye Toyota Supra prototype stjæle billedet.

Den endelige udgave af Toyota Supra bliver vist uden kamouflage i starten af 2019 og introduceres inden sommeren næste år.

Måske er du interesseret i...