Til salg: Få fingrene i din egen partybus

Stort anlæg, fladskærm, diskolys, stripperstang, bar og champagnekøleskab – mangler du mere?

16. november 2019


Det er ikke hver dag, at der bliver sat en partybus til salg på DBA.dk. Men det er netop, hvad du nu har muligheden for at købe på brugtsitet. Det er 32-årige Kristian Møller fra Silkeborg, der har sat sit farverige og festglade køretøj til salg. En bus, han i 10 år havde drømt om at købe, fortæller han til DBA Guide.

Kristian havde i mange år kørt studenterkørsel, elskede en god fest og var god til at skabe den – og han havde længe drømt om at eje en partybus. Så da han for halvandet år siden fandt denne bus på DBA, slog han straks til og hentede den i Tyskland. Selvom han allerede havde 9 lastbiler, som han kørte studenterkørsel med:

"Man må ikke køre med polterabend eller andet i dem, da studenterbilerne kun er godkendt til at køre i den givne studenterperiode. Så partybussen var en gammel drøm for mig. Det skal være sådan, at hvis man gerne vil have en fest på hjul, ringer man til mig," siger han til DBA Guide.

Bussen er opbygget efter alle love og regler, har plads til 32 personer, og så er den lukket bagved, så chaufføren ikke kan se ind til festen og vice versa.

"Det betyder, at de virkelig HAR deres helt egen fest. Normalt kan man se ind til chaufføren," siger han til DBA Guide.

Men nu er den eksklusive partybus altså sat til salg.

Så meget kan du tjene på et år med Partybussen

Kristian har kørt studenter i 8-9 år nu. Og han kan rigtig godt lide fest og farver selv. Han får ofte at vide, at han er god til at skabe det. Derfor var bussen et naturligt ”næste skridt”.

Samtidig kan man tjene gode penge på sådan en bus, fortæller han. Er man den rette person med de rigtige forudsætninger, er det en ganske indbringende forretning. Han anslår, at man nemt vil kunne tjene omkring 700.000 kroner over et år på partybussen her.

"Men du skal være villig til at bruge dine weekender," forklarer Kristian til DBA Guide.

Og det blev faktisk hér, han indså sin egen begrænsning. For det er naturligvis ikke uden vemod, at han nu sælger den toptunede Mercedes bus. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...