opel crossland x SUV
© Opel

Annonce | Test dig selv: Er Crossland X din type?

Sommeren er over os, og det er det perfekte tidspunkt at forelske sig. Har du planer om at finde en ny partner til dine mange fremtidige timer på de danske (eller europæiske) landeveje? Så læs med her og undersøg, om Opels nye SUV - Crossland X er din type.

12. juni 2017 af Opel

I juni 2017 er Crossland X klar til at indtage de danske landeveje med helt nye features, som du måske ikke kan undgå at forelske dig i. 

Avanceret fleksibilitet og en ændret siddeposition er bare nogle af de elementer, Crossland X er udstyret med. Er du parat til den slags partner i dit liv?

Plads til spontane beslutninger

Hvis du er den spontane type, kan eksempelvis en ændret vejrudsigt hurtigt forvandle en kedelig søndag inden døre til en tur til vandet med parasol, strandstol, hundehvalp og meget andet i bagagerummet. Med 60/40 forskydelige bagsæder, dobbelt bagagerum med plads til op til 1255 liter, når sæderne lægges ned, og endnu flere avancerede fleksibilitetsløsninger er Crossland X’en altid frisk på dine ændrede planer. 

Føl dig tryg med Crossland X

Selvom du selvfølgelig er en dygtig bilist, kan det alligevel føles meget rart at være i ekstra trygge hænder, når det kommer til sikkerhed på fire hjul. I Crossland X er der installeret automatisk nødbremse, der aktiveres ved fare forude. Den nye Opel fås også med intelligent fartpilot og assistenten Opel Eye, der begge sørger for, at du aldrig er i tvivl om, hvilken hastighed du skal køre og samtidig hjælper dig med at holde dig i din egen vognbane. Endelig bidrager SUV’ens ekstrahøje siddeposition kombineret med adaptive LED-lygter til et førsteklasses udsyn til vejen, der bidrager til sikker kørsel.

Hov, vi må ikke glemme OnStar – din personlige sikkerheds- og serviceassistent, der kun er et enkelt klik væk. OnStar tilkalder eksempelvis hjælp, hvis du er involveret i en ulykke. 

Oplev endnu mere af Crossland X’s sikkerudstyr lige her: 

Det er kun det indre, der tæller. Eller?

Udover Crossland X’s indre kvalifikationer, er denne bil også til dig, der ønsker en partner, der ser godt ud og som er underholdende at være i selskab med. Den nye SUV er praktisk indvendig, men yderst stilfuld at betragte udefra. Endvidere kommer du ikke til at kede dig i Crossland X’s selskab, der selvfølgelig tilbyder Apple Carplay, så du hele tiden kan være connected med vennerne samt høre lige netop den playliste på din iPhone, som du er i humør til.

Fik du svar på, om Crossland X er din type? Hvis ikke, kan du lære den nye SUV bedre at kende her.

Måske er du interesseret i...