Supercar Sunday rykker til Jylland, og du ka' komme med

På søndag afholder Bil Magasinet den sidste omgang Supercar Sunday for i år, og vi mødes i Viborg.

28. august 2017 af Anders Richter

Når solen skinner, og det er søndag, så findes der ikke noget bedre end at sætte sig ud bag rattet af sin dejlige bil, og køre en tur. Sådan har vi på Bil Magasinet det i hvert fald, og derfor besluttede vi sidste år at starte et søndagstræf op kaldet Supercar Sunday. 

Tilmed dig Supercar Sunday i Viborg hér!

Kort fortalt går arrangementet ud på, at man mødes om søndagen i et par timer, sparker dæk og viser sin bil frem for ligesindede. Det synes vi er sjovt, og det synes I også, for uge efter uge har der været masser af spændende biler til arrangementet, som foregår i Skovshoved ved Olivers Garage. 

På søndag (d. 3. september) er det sidste gang i år, vi afholder arrangementet, og derfor har vi valgt at rykke det til Jylland, så vi også kan få sparket lidt dæk på den jyske muld. 

Stedet hvor vi mødes er i Viborg, hos firmaet Expo Partner, som har været så venlige at lægge parkeringsplads og lokaler til arrangementet, og det er fra kl. 11.00-13.00. 

Expo Partner er specialist i opbygning af udstillings-stande, men i firmaet findes adskillige bilentusiaster, som også har fyldt salgsudstillingen af udstillingsstande med biler. På Supercar Sunday Viborg er der også fri adgang til udstillingen.

I Viborg byder Expo Partner på en gratis pølse med brød til fremmødte med en superbil, og alle er velkomne til at kigge med.

Tilmed dig Supercar Sunday i Viborg hér!

Bil Magasinet tager også biler med, her iblandt nogle af vores egne, som ofte optræder i Bil Magasinet, samt den nyeste Mercedes-AMG E 63 S, en Aston Martin og flere.

Vi glæder os vildt til at møde jer alle sammen til arrangementet. 

Måske er du interesseret i...