Ses vi til Supercar Sunday i Viborg på søndag?

Så er det på søndag, at det går løs! Bil Magasinets succes med uformelle superbils-sammenkomster rykker endnu engang fra København til Viborg for en enkelt søndag – kom og vær med. Alle er velkommen og det er helt gratis

6. september 2019 af Bil Magasinet

Supercar Sunday er en uformel sammenkomst for bilentusiaster med en forkærlighed for mange hestekræfter. Der ankom 190 superbiler og over 2.500 bilentusiaster mødte op på Expo Partners parkeringsplads.

Stævnemøderne kører på tredje år i træk ved den fredede tankstation i Skovshoved, der er tegnet af Arne Jacobsen. Her har vi sommeren over hver søndag, budt på gratis kaffe og bilsnak i samarbejde med Olivers Garage.

Søndag den 8. september flytter vi hele molevitten til Viborg, hvor firmaet Expo Partner på Vestervangsvej 8 lægger P-plads og udstilling til fra 11.00 til 13.00.

Alle er velkommen og det er gratis

Du kan tilmelde dig arrangementet her

Expo Partner er specialist i opbygning af udstillings-stande, som tegnes og produceres på adressen, men i firmaet findes adskillige bilentusiaster, som også har fyldt salgsudstillingen af udstillingsstande med biler.

Til Supercar Sunday Viborg er der også fri adgang til udstillingen, hvis vejret skulle blive en belastning.

Ferrari og andet godt at se på

I København byder Olievers Garage på gratis kaffe til fremmødte med en superbil. I Viborg byder Expo Partner på en gratis is til fremmødte med en superbil, men alle er velkomne til at kigge med.

Og der skulle bliver nok at kigge på.

Expo Partners egen samling omfatter:

- Ferrari 360 Stradale

- Ferrari BB 512

- Ferrari 430 Challenge

- Ferrari F430

- Ferrari Dino

- Porsche 930 Turbo

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...