Supercar Sunday åbner med V12-brag i Silkeborg

Sæsonen for luftning af superbiler hos Bil Magasinet starter 28 april. Det sker på P-pladsen ved Jyllands-Ringen i samarbejde med bilforhandleren Lysdahl Simonsen fra Silkeborg

2. april 2019 af Mikkel Thomsager

Der bliver med garanti flere V12'ere at tjekke ud, når Bil Magasinet skyder Supercar Sunday 2019 i gang søndag den 28. april fra kl. 11-13.

Supercar Sunday er Bil Magasinets uformelle møde mellem bilentusiaster der elsker superbiler. Det gælder både dem, der har en, og dem, der gerne vil opleve en tæt på, og i 2019 tager vi hul på sæsonen med et V12-knald  på P-pladsen ved Jyllands-Ringen uden for Silkeborg (ikke på banen).

Som altid ved Bil Magasinets Supercar Sunday's er al deltagelse helt uformel og gratis. 

Har du en sjov bil, så kig forbi med bilen. Det koster intet at deltage og man skal ikke melde sig til på forhånd. Men du er altid velkommen til at tilmelde dig vores facebook-event, så kan du blive opdateret. 

Tilmeld dig hér

Det samme gælder, hvis du bare gerne vil opleve bilerne. Kig forbi. alle er velkomne. 

For at sikre os, at der i hvert fald blive nogle superbiler at kigge på, holder vi sæsonens første Supercar Sunday i samarbejde med Silkeborg-bilforhandleren Lysdahl Simonsen, som lover at komme med et udvalg af biler fra udstillingen (tjek det aktuelle udvalg ud her), og forhandleren byder på en kop kaffe, hvis du tager din superbil med.

Supercar hver Sunday 2019

Efter premieren i Silkeborg, fortsætter Supercar Sunday-sæsonen fra 5. maj traditionen tro hver søndag fra 10.-12. hos Olivers Garage på AJ Tanken i Skovshoved.

26 maj bliver et fælles-arrangement med Maserati/Ferrari importøren Formula Automobile i Lyngby, hvor Supercar Sunday starter kl. 10.00. Kl. 11.30 kører alle til Olivers Garage, hvor kaffen er skiftet ud med et sandwich-tilbud. Arrangementet hos Formula Automobile kræver tilmelding. Find den her. Deltagelse hos Olivers Garage kræver ikke tilmelding.

Dog holder Bil Magasinet ferie i juli, hvilket gælder søndagene d. 11., 18. og 25. juli. Du er velkommen til at dukke op, Oliver gi’r stadig kaffe, hvis du har en superbil med, men det er ikke garanteret, at redaktionen vil være repræsenteret. 

Søndag den 18. august er der ikke adgang på grund af Triathlon på Strandvejen.

Find Olivers Garage på Kystvejen 24, 2920 Charlottenlund. 

8. september slutter vi sæsonen af hos Expo Partner i Viborg (Vestervangsvej 8) fra 11.-13.

I november har vi et nyt vinter-arrangement hos Strøjer Samlingen

Overskriften er stadig Supercar Sunday, men her stiller Støjer Samlingen med alle superbilerne. Mere om dette senere.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...