Suk! Se alle superbilerne, der rådner op i Dubai's ørken lige nu!

Følg med, når YouTuberen Supercar Blondie finder en bilkirkegård i Dubai, som har et varelager de fleste andre ophuggere kun kan drømme om. Det er et vildt syn!

12. juni 2020 af Anders Hansen

Alt er overdrevet i Emiraterne – selv autophuggernes varelager. Se bare disse optagelser fra Supercar Blondie, som har besøgt en ophugger i Dubai.

Her bugner det med Ferrari, Mercedes-AMG, Bentley, Porsche, Rolls Royce, som aldrig kommer på vejene igen. Nogle ser overraskende uskadte ud, mens andre tydeligvis er så ødelagt, at de aldrig kommer på vejene igen, skriver boosted.dk.

Den skæve G-klasse!

Hvordan lyder det eksempelvis med en Mercedes-AMG G 63, der har mere tilfælles med ‘det skæve tårn i Pisa’ end en egentlig SUV?

Omvendt holder der også en orange Mercedes G 63, som pånær lidt støv ser funklende ny ud. Det samme kan siges om hvid Ferrari California T, som bestemt er værd at redde.

Se flere smadrede biler hér!

Nogen der vil med til Dubai efter billige dele? Vi kan åbenbart også gøre det over nettet, hvor mange af bilerne auktioneres væk. Du kan se mere på ophuggerens hjemmeside her, men husk, at de fleste af deres biler er af den mere normale slags.

Vil du se flere biler på YouTube, så husk også at følge Bil Magasinet's YouTube-kanal, hvor der hver uge bliver lagt en video op. Hvis du abonnerer på kanalen, vil du få besked, så snart en ny video går live. Det er helt gratis, så hvad venter du på? 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...