Sportscar Event samler igen millioner ind!

Et par flyvende omgange på en racerbane i en lynhurtig sportsvogn er opskriften på Sportscar Event succes. I weekenden kørte mænd og kvinder endnu et millionbeløb ind til Børnecancerfonden.

3. juni 2019 af Bil Magasinet

58 sportsvogne og deres gavmilde ejere har på en enkelt lørdag samlet 1,5 million kroner ind til Børnecancerfonden. 

Sportscar Event er en kreds af mænd plus lige nu én kvinde, der tre gange om året inviterer til et par flyvende omgange i deres sportsvogne. En tur med speederen i bund koster fra 200 kr. op til typisk 1.600 kr. Og pengene, som passagererne betaler, doneres til velgørenhed, heriblandt hjælp til Børnecancerfonden.

I lørdags indtog feltet af sportsvogne FDM Jyllandsringen nær Silkeborg. Blendt de 58 bliver var det en grøn Lamborghini Huracan Performante, der i løbet af de syv timers kørsel nåede at køre 81 gange. Dagens dyreste bil var den svenske Koenigsegg Regera. Her kostede en tur 5.000 kr. og ja, den kørte faktisk en del gange.

”Vi kørte i alt 1,5 mio. kr. ind til kræftramte drenge og piger,” fortæller eventchef Morten Dons, ”et resultat, vi er meget taknemmelige for. På FDM Sjællandsringen sidste weekend fik vi i alt kørt 750.000 kr. ind, så sæsonen er godt i gang. Derfor glæder jeg mig nu til Sportscar Event kører på Fyn i eftersommeren.”

Sportscar Event kører på HC Airport nord for Odense søndag den 1. september.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...