Se vores kæmpe galleri fra årets første Supercar Sunday

Årets første Supercar Sunday på sjællandsk jord blev afholdt i weekenden, og det var en stor succes. Se eller gense bilerne fra arrangementet hér.

6. maj 2019 af Anders Richter

Første Supercar Sunday på AJ Tanken

Bil Magasinet og Olivers Garage i Skovshoved var i weekenden værter for årets første Supercar Sunday på sjællandsk jord. Det gik over alt forventning, og biltosser i hundrevis var mødt op for at kigge på de fremmødte superbiler, og her var noget for enhver smag. Der var både en kridhvid Lamborghini Countach, som faste læsere vil kende fra Bil Magasinet, hvor den for nyligt medvirkede i en artikel. Men der var også en stribe af fine Porsche 911'ere, og så et par af de biler, som redaktionen havde medbragt fra testgaragen, som bestod af Renault Megane RS Trophy og Audi e-Tron. 

Se eller gense arrangementet i billederne herunder. 

Alle fotos af Ditte M. Hansen.

Ses på næste søndag!

Vi ses på næste søndag til Supercar Sunday på AJ tanken. Som altid starter vi kl. 10 og slutter kl. 12, og der er fri kaffe til dem, som medbringer et spændende køretøj.  

Supercar hver Sunday 2019

Supercar Sunday-sæsonen starter d. 5. maj og fortsætter herfra hver søndag fra kl. 10-12 hos Olivers Garage på AJ tanken i Skovshoved.

26. maj bliver et fælles-arrangement med Maserati/Ferrari importøren Formula Automobile i Lyngby, hvor Supercar Sunday starter kl. 10.00. Kl. 11.30 kører alle til Olivers Garage, hvor kaffen er skiftet ud med et sandwich-tilbud. Arrangementet hos Formula Automobile kræver tilmelding. Find den her. Deltagelse hos Olivers Garage kræver ikke tilmelding.

Dog holder Bil Magasinet ferie i juli, hvilket gælder søndagene d. 11., 18. og 25. juli. Du er velkommen til at dukke op, og Oliver gi’r stadig kaffe, hvis du har en superbil med, men det er ikke garanteret, at redaktionen vil være repræsenteret.

Søndag den 18. august er der ikke adgang på grund af Triathlon på Strandvejen.

8. september slutter vi sæsonen af hos Expo Partner i Viborg (Vestervangsvej 8) fra kl. 11-13.

I november lancerer vi også et nyt vinter-arrangement hos Strøjer Samlingen. Overskriften er stadig Supercar Sunday, men her stiller Støjer Samlingen med alle superbilerne. Mere info om dette arrangement følger senere.

Find Olivers Garage på Kystvejen 24, 2920 Charlottenlund.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...