biltræf danmark gavnø

Se listen: Her kan du tage til biltræf i den danske sommer

Vil du ud og glo biler i den danske sommer? Hold dig opdateret på vores liste over faste træf i Danmark, som du kan besøge i løbet af sommeren

7. april 2023 af Frederik Hauschildt

Der er træf på alle ugens dage, hvis du er klar til at køre en smule for det. Hvis du tørster efter at glo nogle biler, men har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte, så læs med her! Vi har samlet en liste over nogle af de bedste træf, du kan tage til i Danmark.

Vi inkluderer her kune regelmæssige træf, om det er årligt, ugentligt eller månedligt. Vi inkluderer ikke mærke-specifikke træf eller træf, der kræver at du er medlem af en klub.

Indhold

Denne liste opdateres løbende. Tag gerne kontakt til os på [email protected], hvis du kender til et træf, der ikke er nævnt her!

Fyn

Jylland

Storkøbenhavn

Sjælland

Lolland-Falster

Sportscar Event biltræf danmark
© Sportscar Event

Fyn

Bogense Havn

Hvis du befinder dig på Nordfyn en tirsdag eftermiddag, kan du altid slå et smut forbi veterantræffet på Bogense Havn. Her er køretøjer over 25 år udstillet på rad og række.

Du kan følge træffet på deres Facebookside.

Sportscar Event, H.C.A. Lufthavn

Sportscar Event samler hvert år ejere af sports- og superbiler med et fælles mål i sigte: At samle penge til velgørenhed med fede biler. Pengene, der genereres fra eventet, går til Børnecancerfonden og lignende, gode initiativer. Hvis du vil støtte en god sag, kan du købe passagerture i dine drømmebiler.

Eventet afholdes i ved Odense Lufthavn, på FDM Sjællandsringen og på Jyllandsringen i løbet af september. 

Velodrom Kaffebar, Odense

I vaske ægte café racer-stil mødes motorentusiaster hver lørdag mellem klokken 10.00-12.00 i ulige uger ved Velodrom Kaffebar i Odense. Træffet løber fra og med maj til og med september, og bliver afviklet i alt 13 gange i løbet af 2023.

Kravet til bilerne er relativt få: Hvis den er unik, så er der en plads til den foran den hyggelige kaffebar.

Du kan melde dig ind i den tilhørende Facebook-gruppe for at få opdateringer om træffet.

Rantzausminde Classic og Veteran træf

I Svendborg mødes folk med benzin i blodet ud for Rantzausminde Havn og Grill, hvor der spises grillmad, snakkes biler og nydes vejr. Træffet foregår om tirsdagen fra 17.30, men hold dig opdateret på Facebooksiden – her er ofte events og lignende, der ændrer tidspunktet.

Veterantræf i Assens havn

Folk med interessere for veteranbiler, lastbiler, motorcykler, osv. mødes i ved Assens havn, for at nørde biler. Kigger man på Facebooksiden, synes det at være en del forskellige køretøjer, der tropper op om tirsdagen i sommerperioden.

Biltræf Skullerodsholm

Hver anden mandag fra og med maj måned, mødes folk med både gamle og nye spændende biler på aktivitetspladsen i Skullerodsholm på Fyn. Her kan der sparkes dæk og nørdes biler med ligesindede – så længe, du er til biler, synes det, at du er velkommen.

I ny og næ holdes også træf andre dage end mandag, så hold dig opdateret på træffets facebookside, hvis du ikke vil gå glip af dem.

Bella Italia, Nyborg

Hvert år står Alfa Romeo Klubben bag træffet Bella Italia, og i år inviterer de alt italiensk med motor og hjul til træf ved Nyborg Slot til september. Træffet afholdes den 2. september, og man behøves ikke være medlem af nogen klub for at deltage – der er tilmed gratis entré, hvis du vil glo de italienske biler til arrangementet.

Vi har selv været med til Bella Italia for nogle år tilbage – se billederne her.

Læs mere om det på deres facebookside, eller på Alfa Romeo Klubbens hjemmeside.

Auto Show, Odense

I Odense Congress Center har folkene bag Boosted.dk stået bag Auto Show flere år i træk. Her samles over 20.000 mennesker for at kigge på de vildeste og nyeste biler, spredt over fire store haller.

Her er også forskellige aktiviteter, såsom drift-opvisning og simulator-ræs, så hvis du har mere krudt i rumpetten end det sædvanlige klassiker-klientel, så er det til Auto Show, du vil hygge dig bedst.

biltræf danmark

Jylland

Kalø Slotsruin, Rønde

Kalø Slotsruin ligger en malerisk halvø syd for Rønde på Ebeltoft, og er hjemsted til et specialbiltræf for alle, der har en bil, som de vil snakke om. Træffet finder sted hver tirsdag fra klokken 15-16 og frem til at solen går ned.

Du kan se billeder fra forrige træf, eller holde dig opdateret om træffets tilgængelighed på Facebook-gruppen.

Lagunen, Hals

Træffet ved Lagunen i Hals løber af stablen hver torsdag klokken 18.00, med tilhørende veteranbiler og havudsigt.

Træffet har også en Facebookgruppe, hvorpå du kan se billeder fra forrige træf og holde dig opdateret om fremtidige træf.

Lundby Krat, Gistrup

Træffet i Lundby Krat, også kaldet 'Krattet' af de lokale, er et biltræf for veteranbiler, der afholdes hver tirsdag eftermiddag.

Find ud af mere om træffet, og snak med de andre såkaldte 'krat-luskere' på Facebookgruppen.

Løgumkloster

I Løgumkloster samles der hver onsdag eftermiddag i omegnen af 150 biler på Markedspladsen, alle sammen værd at sparke dæk på. Det spottes hvert år den anden weekend i juni med et englændertræf, hvor alt klassisk med engelsk herkomst udstilles sammen med diverse boder.

Begge træffene deler én Facebookside, der indeholder alt, du behøver at vide.

Rømø Motor Festival

Rømø Motor Festival er uigendriveligt inspireret af The Race of Gentlemen fra New Jersey, der hvert år løber af stablen på den lille, sønderjyske ø. Her kører racerbiler fra før første verdenskrig ræs på vadehavsstranden i et event, der efterlever en gammel dansk tradition. Nogle af bilerne er over 100 år gamle, men så længe bilen ikke har dele monteret, der er fra efter 1947, så må bilen deltage i ræset.

Der er også et seperat festivalområde, hvor der spilles live-musik og spises mad. Du kan læse meget mere om arrangementet på deres hjemmeside.

Ry Veterantræf

Veterantræffet i ry tillader at eksperter, nørder og bilnydere kan mødes og sparke dæk i flotte omgivelser – træffet afholdes ned til søen, og der er tilhørende isbutik, så sommer ikke kan staves med større S. Træffet afholdes hver torsdag.

Her tilhører også en facebookside, som man dog skal melde sig ind i, før man kan se information om mødetid- og sted.

Hevring car/bike meet

Der afholdes veterantræf for både biler og motorcykler i Hevring øst for Randers hver torsdag fra maj til og med august. Hertil hører også en isbutik, så man ikke glor biler på tom mave.

Find ud af mere på træffets facebookside.

Hølken Strand

Strande er blandt de pæneste steder på jorden, og derfor er det et oplagt sted at holde veterantræf, præcis som folkene bag træffet på Hølken Strand har forstået. Hver onsdag mødes der veteranbiler, og ejerne får en snak i de pæne omgivelser.

Træffet har ikke en central facebookside, men tillades af Hygge Strandcamping.

Søndagstræf, Højbjerg

Hvis du er fra Aarhus, kan du passende slå et smut forbi Højbjerg en søndag eftermiddag – her mødes nemlig veteranbiler allerede fra klokken 11.00 og helt frem til 15.00.

Særligt for dette træf er, at det også ligger i forlængelse af et loppemarked. Så hvis du er ude efter andet end bare bilstumper, så synes Højbjerg et godt sted at starte.

Læs mere om eventet, og se billeder på træffets facebookside.

Ribe Classic

I den gamle by, Ribe, kan du også glo veteranbiler over sommeren. Her træffes klassikere nemlig på Hovedengen, hvor der sparkes dæk og hygges i nogle timer hver tirsdag eftermiddag.

Der findes en aktiv facebookside, hvor der løbende opdateres i forhold til mødetider, osv.

Spark Dæk Brønderslev

I Brønderslev i Nordjylland arrangeres også et veterantræf for ældre biler. Træffet arrangeres af Brønderslev Familie og firmaidræt, og afholdes hver anden onsdag fra og med maj.

Alle datoerne er allerede udgivet på træffets facebookside, så hop derover og find ud af, hvornår du kan se biler!

Sportscar Event, Jyllandsringen

Sportscar Event samler hvert år ejere af sports- og superbiler med et fælles mål i sigte: At samle penge til velgørenhed med fede biler. Pengene, der genereres fra eventet, går til Børnecancerfonden og lignende, gode initiativer. Hvis du vil støtte en god sag, kan du købe passagerture i dine drømmebiler.

Eventet afholdes i ved Odense Lufthavn, på FDM Sjællandsringen og på Jyllandsringen i løbet af september. 

biltræf danmark sjælland
© Bil Magasinet

Storkøbenhavn

AJ Tanken, Skovshoved

Copenhagen Classic Car Group

Hver lørdag samles klassikere på den Arne Jacobsen-designede benzintank ved Skovshoved Havn. Her er reglen, at bilen skal være mindst 25 år gammel, for at den kan være med. Træffet starter klokken 10.00 og varer typisk til omkring 14.00.

Supercar Sunday

Vi har på Bil Magasinet tidligere arrangeret det uformelle biltræf for specialbiler, Supercar Sunday. Tidligere rykkede vi ud hver søndag morgen klokken 10.00 i sommerhalvåret, og rygterne siger, at der selv uden vores tilstedeværelse er biler i lange baner ved tanken søndag morgen.

Det hænder også, at vi rykker træffet fra AJ Tanken i Skovshoved til Viborg.

Cars'n'Coffee, Formula Automobile

Den danske Ferrari-importør, Formula Automobile, har for vane at invitere gæster indenfor i det, der kun kan beskrives som bilelskeres Mekka i Danmark. Her byder de på kaffe og beder dig tage alt, hvad du har af specielle køretøjer med. I år har Formula Automobile ikke varslet noget officielt. Der blev dog i starten af april afholdt et træf hos afdelingen ved MY GARAGE i Vejle, så vi tænker, der er flere på vej.

Du kan kigge igennem vores galleri fra ét af arrangementerne her eller holde dig opdateret omkring igangværende eller fremtidige events på Formula Automobiles Facebook-side her.

Toldboden, København

Hver tirsdag eftermiddag fra april til september samles specialbiler eller biler over 25 år på Nordre Toldbod, ved siden af Gefionspringvandet. Træffet arrangeres af et hold på fire mennesker, som løbende sørger for tilladelse, og som overser træffets gang. I ny og næ kåres også en vinderbil fra træffet, der får æren af et særskilt Facebook-opslag.

Du kan finde mere information om træffet på Facebook-siden, Toldboden Copenhagen Classic.

Wittrup Motel, Albertslund

Ved Wittrup Motel i Albertslund afholder youngtimer.dk hver søndag fra april til september et træf for klassiske biler over 25 år. Billeder fra alle events fra Youngtimer.dk deles inde på hjemmesiden.

Vestamager Centret

Parkeringspladsen ved Vestamager Centret bliver hver onsdag fra april til september forvandlet til et klassikertræf for biler over 25 år. Det kan opleves fra klokken 19.00, og her er områder afsat, hvor klassikerne kan stå for sig selv.

Biler i Ballerup

Med første træf sidste år, er Biler i Ballerup et årligt forsøg på at livne Ballerup Gågade op med biler. Der søges 50-60 biler, der bedes melde deres ankomst på mail. Træffet afholdes den 12. august mellem 10.00 og 15.00, og arrangeres af Niva Bilpleje og Ballerup Bladet.

Læs meget mere om træffet, og find ud af hvordan du tilmelder dig, på træffets facebookside.

biltræf danmark Gavnø Classic Autojumble
© Bil Magasinet

Sjælland

Gavnø Autojumble

Baronen for Gavnø Slot inviterer hvert år på biludstilling i stor stil i Gavnø Park. En gåtur i de flotte omgivelser komplimenteres af over 1.000 udstillingsværdige biler i alle kategorier. Hvert år kåres også en vinder af den såkaldte Concours de Charme.

For besøgende koster erfaringen 150,-, men udstiller du en bil, er det gratis at besøge. Bemærk i det tilfælde, at det er nødvendigt at tilmelde bilen inden ankomst.

Turtle Ball, Amager

Det ældste amerikanerbiltræf i Danmark hedder Turtle Ball, og det arrangeres af ACC - American Car Club Copenhagen. Til træffet er der, udover en hulens masse amerikanerbiler, kåringer, lotterier og cruiseture, så man ikke begynder at kede sig.

Redaktionschef Frederik T. Frey besøger jævntligt træffet, og i tog, i anledning af træffets 40-års jubilæum sidste år, et kig på træffets historie. Læs artiklen og se billederne her!

Hvis du vil med til træffet d. 13. maj, så kig på hjemmesiden her. Entré er gratis!

Gilleleje Havn

Spark Dæk på Gilleleje Havn er det fulde navn på det veteranbiltræf, der samler alt veteran med hjul på hver tirsdag aften på Gilleleje Havn.

Holbæk Havn

Biltræffet ved Holbæk Havn er for veteranbiler- og motorcykler, der er mindst 25 år gamle. Træffet holdes typisk hver tirsdag fra klokken 18.00, men du kan holde dig opdateret på træffets Facebook-side.

Køge Marina

Området omkring Stacy's Diner ved Køge Marina fyldes hver mandag eftermiddag med veteranbiler i alderen over 25 år. De er typisk komplimenteret af diverse motorcykler og nyere specialbiler, så der altid er noget at kigge på. Træffet, som er arrangeret af kørtilkøge.dk, har fået mere medvind under covid-restriktionerne, eftersom det store træf i Roskilde måtte lukke.

Du kan besøge den tilknyttede Facebook-side, hvor du kan holde dig opdateret om træffet.

Næstved Kaserne

Kulturcentret i Næstved er hjemsted til et veterantræf arrangeret af youngtimer.dk. Som vanligt betyder det, at hverken motorcykler eller biler yngre end 25 år ikke er velkomne som andet end tilskuere. Det foregår hver tirsdag fra klokken 19.00.

Roskilde Havn

Det største, ugentlige træf på Sjælland har historisk været det ved Roskilde Havn. Det startede som et youngtimer.dk-arrangement, men er med tiden blevet et uformelt arrangement, som holdes i ørene af kommunen. Det betyder også, at alle typer biler er velkomne – her er alt fra Brian-biler til 

Arrangementet løber under normale omstændigheder af stablen hver torsdag eftermiddag i sommersæsonen, hvor det selv på en dårlig dag kan samle trecifrede antal biler.

Sportscar Event, Sjællandsringen

Sportscar Event samler hvert år ejere af sports- og superbiler med et fælles mål i sigte: At samle penge til velgørenhed med fede biler. Pengene, der genereres fra eventet, går til Børnecancerfonden og lignende, gode initiativer. Hvis du vil støtte en god sag, kan du købe passagerture i dine drømmebiler.

Eventet afholdes i ved Odense Lufthavn, på FDM Sjællandsringen og på Jyllandsringen i løbet af september. 

Stenlille Cirkusplads

Ved Stenlille Cirkusplads mødes veteran- eller specialbiler hver onsdag fra klokken 17.00 til 20.00 i sommersæsonen. Her kan tankes op på både mad og drikke fra diverse boder.

Du kan holde dig opdateret på træffets Facebookside.

Torvet, Hillerød

På torvet i Hillerød bymidte samles biler over 25 år i et arrangement af youngtimer.dk. Der er maksimalt plads til 50 biler, som lukkes ind efter først-til-mølle-princippet.

Viking Run, Roskilde (tilbage i 2024)

Hvert andet år går Roskilde Dyrskueplads i amerikaner-mode. Her fejres det såkaldte Viking Run af Roskilde amerikanerbilklub med alt fra Miss Pin-up-kåring til live musik. Det hele sætter en livagtig stemning omkring hovedudstillingen, som er amerikanerbilerne.

Træffet åbner torsdag d. 1. august, og fortsætter helt til søndag d. 4.

Viking Run afholdes hvert andet år, og afløses i mellemtiden af Daydreamers Meet. Det betyder, at det er år 2024 vi ser frem til, når vi ser frem til det næste Viking Run.

Daydreamers, Tølløse

I samme amerikaner-stil som Viking Run, forvandler bilklubben Daydreamers sportspladsen i Tølløse til et wonderland for amerikanerbiler i weekenden i uge 31 – altså 6. og 7. august 2023. Det er gratis at komme, og Daydreamers fortæller, at de byder alle velkommen, så længe du har interesse for amerikanerbiler.

Du kan finde mere information på klubbens hjemmeside.

Kulturhavnen, Helsingør

Med Kronborg som baggrund, og omringet af skibe, kan du 7 gange i løbet af sommersæsonen komme med til veterantræf på kulturhavnen i Helsingør by. Er vejret godt, så er træffet blandt de største på Sjælland, og hele pladsen er typisk fyldt med biler. Bliver man sulten, så er bymidten samt en café lige i nærheden.

Der er løbende kåringer for ting som årets billeder, og på træffets facebookside henvises der desuden til øvrige arrangementer.

Timewinder, Hundested

I Hundested samler arrangementet Timewinder på nostalgi – med udgangspunkt i et stort veteranbiltræf, er målet at skabe en atmosfære, der stammer fra en 100-årig periode fra 1875 til 1975. Arrangementet løber i pinsen.

Hertil er også et veteranbilløb, flyopvisninger og oplæg om alt fra gamle kaffebarer til soldater. Du kan læse meget mere om arrangementet, samt købe billetter, på deres hjemmeside.

Veterantræf, Græsted

Veterantræffet i Græsted hylder på samme måde som Timewinder ikke alene biler, men forsøger at skabe en stemning fra fortiden – her med damptraktorer, livemusik og i et historisk militærområde.

Praktisk information er at finde på hjemmesiden, hvor man også kan købe billetter til arrangementet.

Biltræf i Danmark sommer

Lolland-Falster

Lolland-Falster Veteran Klub, Sakskøbing

Lolland-Falster Veteran Klub holder hver tirsdag træf på havnen i Sakskøbing. En læsermail fortæller, at der typisk tropper mellem 50-100 biler op til træffet, så der er noget af komme efter på havnen.

Du kan læse meget mere om træffet, såvel som klubbens øvrige aktiviteter på klubbens hjemmeside.

Kjørups Kro-træf, Marielyst

Hver onsdag afholder Kjørups Kro i Marielyst træf for veteranbiler. Træffet har fungeret siden 2002, og synes stadigvæk hyppigt besøgt i dag – i hvert fald, hvis du kigger på træffets Facebookside eller hjemmeside.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...