Ford Mustang Foxbody yellow gul front gavnø

Se listen: Her kan du tage til biltræf i den danske sommer

Vil du ud og glo biler i den danske sommer? Hold dig opdateret på vores liste over faste træf i Danmark, som du kan besøge i løbet af sommeren

21. juni 2021 af Frederik Hauschildt

Indhold

Denne liste opdateres løbende. Tag gerne kontakt til os på [email protected], hvis du kender til et træf, der ikke er nævnt her!

Fyn

Jylland

Storkøbenhavn

Sjælland

Sportscar Event Ferrari 488 Pista
© Sportscar Event

Fyn

Bogense Havn

Hvis du befinder dig på Nordfyn en tirsdag eftermiddag, kan du altid slå et smut forbi veterantræffet på Bogense Havn. Her er køretøjer over 25 år udstillet på rad og række.

Du kan følge træffet på deres Facebookside.

Sportscar Event, H.C.A. Lufthavn

Sportscar Event samler hvert år ejere af sports- og superbiler med et fælles mål i sigte: At samle penge til velgørenhed med fede biler. Pengene, der genereres fra eventet, går til Børnecancerfonden og lignende, gode initiativer. Hvis du vil støtte en god sag, kan du købe passagerture i dine drømmebiler.

Eventet afholdes i ved Odense Lufthavn, på FDM Sjællandsringen og på Jyllandsringen i løbet af september. 

Velodrom Kaffebar, Odense

I vaske ægte café racer-stil mødes motorentusiaster hver lørdag mellem klokken 10.00-12.00 i ulige uger ved Velodrom Kaffebar i Odense. Træffet løber fra og med maj til og med september, og bliver afviklet i alt 11 gange i løbet af 2021.

Kravet til bilerne er relativt få: Hvis den er unik, så er der en plads til den foran den hyggelige kaffebar.

Du kan melde dig ind i den tilhørende Facebook-gruppe for at få opdateringer om træffet.

Auto Show, Odense (tilbage i 2022)

I Odense Congress Center har folkene bag Boosted.dk stået bag Auto Show flere år i træk. Her samles over 20.000 mennesker for at kigge på de vildeste og nyeste biler, spredt over fire store haller.

Desværre har Auto Show for andet år i træk været nødt til at holde dørene lukkede på grund af coronavirus

CRAA Classic Car Park Aarhus

Jylland

Classic Car Park, Aarhus

Som en del af Classic Race Aarhus arrangeres også en tilhørende biludstilling på parkeringspladsen til ræset. Her kan ejere af klassikere parkere, mens de er inde og se ræs. Parkeringen får så dobbelt funktion, når øvrige tilskuere strømmer til, og benytter parkeringspladsen som en biludstilling.

Hvis du eller din bilklub har interesse i at benytte dig af Classic Car Park, skal du dog ansøge om tilladelse på CRAA's hjemmeside.

Kalø Slotsruin, Rønde

Kalø Slotsruin ligger en malerisk halvø syd for Rønde på Ebeltoft, og er hjemsted til et specialbiltræf for alle, der har en bil, som de vil snakke om. Træffet finder sted hver tirsdag fra klokken 15-16 og frem til at solen går ned.

Du kan se billeder fra forrige træf, eller holde dig opdateret om træffets tilgængelighed på Facebook-gruppen.

Lagunen, Hals

Træffet ved Lagunen i Hals løber af stablen hver torsdag klokken 18.00, med tilhørende veteranbiler og havudsigt.

Træffet har også en Facebookgruppe, hvorpå du kan se billeder fra forrige træf og holde dig opdateret om fremtidige træf.

Lundby Krat, Gistrup

Træffet i Lundby Krat, også kaldet 'Krattet' af de lokale, er et biltræf for veteranbiler, der afholdes hver tirsdag eftermiddag.

Find ud af mere om træffet, og snak med de andre såkaldte 'krat-luskere' på Facebookgruppen.

Løgumkloster

I Løgumkloster samles der hver onsdag eftermiddag i omegnen af 150 biler på Markedspladsen, alle sammen værd at sparke dæk på. Det spottes hvert år den anden weekend i juni med et englændertræf, hvor alt klassisk med engelsk herkomst udstilles sammen med diverse boder.

Begge træffene deler én Facebookside.

Rømø Motor Festival

Rømø Motor Festival er uigendriveligt inspireret af The Race of Gentlemen fra New Jersey, der hvert år løber af stablen på den lille, sønderjyske ø. Her kører racerbiler fra før første verdenskrig ræs på vadehavsstranden i et event, der efterlever en gammel dansk tradition. Nogle af bilerne er over 100 år gamle, men så længe bilen ikke har dele monteret, der er fra efter 1947, så må bilen deltage i ræset.

Der er også et seperat festivalområde, hvor der spilles live-musik og spises mad. Du kan læse meget mere om arrangementet på deres hjemmeside.

Sportscar Event, Jyllandsringen

Sportscar Event samler hvert år ejere af sports- og superbiler med et fælles mål i sigte: At samle penge til velgørenhed med fede biler. Pengene, der genereres fra eventet, går til Børnecancerfonden og lignende, gode initiativer. Hvis du vil støtte en god sag, kan du købe passagerture i dine drømmebiler.

Eventet afholdes i ved Odense Lufthavn, på FDM Sjællandsringen og på Jyllandsringen i løbet af september. 

Porsche 911 foran Arne Jacobsens benzintank i skovshoved
© Bil Magasinet

Storkøbenhavn

AJ Tanken, Skovshoved

Copenhagen Classic Car Group

Hver lørdag samles klassikere på den Arne Jacobsen-designede benzintank ved Skovshoved Havn. Her er reglen, at bilen skal være mindst 25 år gammel, for at den kan være med. Træffet starter klokken 10.00 og varer typisk til omkring 14.00.

Supercar Sunday (aflyst i 2021)

Vi har på Bil Magasinet arrangeret det uformelle biltræf for specialbiler, Supercar Sunday, som grundet coronavirus har været ubemandet det seneste år. Tidligere rykkede vi ud hver søndag morgen klokken 10.00 i sommerhalvåret.

Det hænder også, at vi rykker træffet fra AJ Tanken i Skovshoved til Viborg.

Cars'n'Coffee, Formula Automobile

Den danske Ferrari-importør, Formula Automobile, har for vane at invitere gæster indenfor i det, der kun kan beskrives som bilelskeres Mekka i Danmark. Her byder de på kaffe og beder dig tage alt, hvad du har af specielle køretøjer med. Det seneste år har træffet af hensyn til coronavirus været afholdt på invitationsbasis, men pr. den 27. juni, er træffet offentligt igen.

Du kan kigge igennem vores galleri fra ét af arrangementerne her eller holde dig opdateret omkring igangværende eller fremtidige events på Formula Automobiles Facebook-side her.

Toldboden, København

Hver tirsdag eftermiddag fra april til september samles specialbiler eller biler over 25 år på Nordre Toldbod. Træffet arrangeres af et hold på fire mennesker, som løbende sørger for tilladelse, og som overser træffets gang.

Du kan finde mere information om træffet på Facebook-siden, Toldboden Copenhagen Classic.

Wittrup Motel, Albertslund

Ved Wittrup Motel i Albertslund afholder youngtimer.dk hver søndag fra april til september et træf for klassiske biler over 25 år. Billeder fra alle events fra Youngtimer.dk deles inde på hjemmesiden.

Vestamager Centret

Parkeringspladsen ved Vestamager Centret bliver hver onsdag fra april til september forvandlet til et klassikertræf for biler over 25 år. Det kan opleves fra klokken 19.00.

Bil Magasinet Gavnø Classic Autojumble
© Bil Magasinet

Sjælland

Gavnø Autojumble

Baronen for Gavnø Slot inviterer hvert år på biludstilling i stor stil i Gavnø Park. En gåtur i de flotte omgivelser komplimenteres af over 1.000 udstillingsværdige biler i alle kategorier. Hvert år kåres også en vinder af den såkaldte Concours de Charme.

For besøgende koster erfaringen 150,-, men udstiller du en bil, er det gratis at besøge. Bemærk i det tilfælde, at det er nødvendigt at tilmelde bilen inden ankomst.

Gilleleje Havn

Spark Dæk på Gilleleje Havn er det fulde navn på det veteranbiltræf, der samler alt veteran med hjul på hver tirsdag aften på Gilleleje Havn.

Holbæk Havn

Biltræffet ved Holbæk Havn er for veteranbiler- og motorcykler, der er mindst 25 år gamle. Træffet holdes typisk hver tirsdag fra klokken 18.00, men du kan holde dig opdateret på træffets Facebook-side.

Køge Marina

Området omkring Stacy's Diner ved Køge Marina fyldes hver mandag eftermiddag med veteranbiler i alderen over 25 år. De er typisk komplimenteret af diverse motorcykler og nyere specialbiler, så der altid er noget at kigge på. Træffet, som er arrangeret af kørtilkøge.dk, har fået mere medvind under covid-restriktionerne, eftersom det store træf i Roskilde måtte lukke.

Du kan besøge den tilknyttede Facebook-side, hvor du kan holde dig opdateret om træffet.

Næstved Kaserne

Kulturcentret i Næstved er hjemsted til et veterantræf arrangeret af youngtimer.dk. Som vanligt betyder det, at hverken motorcykler eller biler yngre end 25 år ikke er velkomne som andet end tilskuere. Det foregår hver tirsdag fra klokken 19.00.

Roskilde Havn

Det største, ugentlige træf på Sjælland har historisk været det ved Roskilde Havn. Det startede som et youngtimer.dk-arrangement, men er med tiden blevet et uformelt arrangement, som vedligeholdes af kommunen. Det betyder også, at alle typer biler er velkomne.

Arrangementet løber under normale omstændigheder af stablen hver torsdag eftermiddag i sommersæsonen, hvor det selv på en dårlig dag kan samle trecifrede antal biler. Over 2020-sæsonen har havnen været lukket, men er siden åbnet, så træffene igen kan fortsætte.

Sportscar Event, Sjællandsringen

Sportscar Event samler hvert år ejere af sports- og superbiler med et fælles mål i sigte: At samle penge til velgørenhed med fede biler. Pengene, der genereres fra eventet, går til Børnecancerfonden og lignende, gode initiativer. Hvis du vil støtte en god sag, kan du købe passagerture i dine drømmebiler.

Eventet afholdes i ved Odense Lufthavn, på FDM Sjællandsringen og på Jyllandsringen i løbet af september. 

Stenlille Cirkusplads

Ved Stenlille Cirkusplads mødes veteran- eller specialbiler hver onsdag fra klokken 17.00 til 20.00 i sommersæsonen. Her kan tankes op på både mad og drikke fra diverse boder.

Du kan holde dig opdateret på træffets Facebookside.

Torvet, Hillerød

På torvet i Hillerød bymidte samles biler over 25 år i et arrangement af youngtimer.dk. Der er maksimalt plads til 50 biler, som lukkes ind efter først-til-mølle-princippet.

Viking Run, Roskilde (tilbage i 2022)

Hvert andet år går Roskilde Dyrskueplads i amerikaner-mode. Her fejres det såkaldte Viking Run af Roskilde amerikanerbilklub med alt fra Miss Pin-up-kåring til live musik. Det hele sætter en livagtig stemning omkring hovedudstillingen, som er amerikanerbilerne.

Træffet var aflyst sidste år, og det er først år 2022 vi ser frem til, når vi ser frem til det næste Viking Run.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...